Program


HARMATH IMRE: BRIDGE / A NAGY JÁTSZMA  – vígjáték két részben

HARMATH IMRE: BRIDGE / A NAGY JÁTSZMA – vígjáték két részben

Egy fülledt, bizsergető, titkokat sejtető nyári estén Dührer professzor budai villájának teraszán, ifjú felesége, Klára születésnapját ünnepeljük. A Professzor barátai az Író és a Színész – persze más-más indíttatással -, örömmel tettek eleget a meghívásnak.


 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett rá. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: március 24. csütörtök, 19:00

HARMATH IMRE: BRIDGE / A NAGY JÁTSZMA

– vígjáték két részben –
Egy fülledt, bizsergető, titkokat sejtető nyári estén Dührer professzor  budai villájának teraszán, ifjú felesége, Klára születésnapját ünnepeljük. A Professzor barátai az Író és a Színész  – persze más-más indíttatással -, örömmel tettek eleget a meghívásnak.

Az Író újszerű témát keres nehezen megszülető darabjához, a Színész pedig … nos, őt nem csupán ez az este érdekli. A pedáns Házvezetőnő, Petra (Valler Gabriella) szinte mindent tud mindenkiről, s eljön majd az ő ideje is. A Professzort váratlanul elszólítja egy közelben történt baleset, az Író pedig agyszellőztető sétára indul a kertbe.

Ez a néhány perc elegendő, hogy történjen valami… Ám az Író pont jókor (rosszkor?) érkezik…

Szereplők:
Xantus Barbara
Valler Gabriella
Várkonyi András
Kertész Péter
Mesterházy Gyula

Mai színpadra alkalmazta és rendezte: ÉLESS BÉLA

Ajánlatunk


Az István, a király egy családi viszály története: Géza fejedelem halála után fia örökölné a hatalmat, de a hagyományokra hivatkozva nagybátyja, Koppány is tömegeket gyűjt maga köré. István külföldi támogatással megszilárdíthatja a pozícióját, de a véres összecsapás elkerülhetetlen.

Második magyarországi koncertjén Tigran 2020 augusztusban megjelent The Call Within című albumát mutatja be triójával. A személyes hangvételű, intenzív, energikus lemez országa múltjába, valamint képzeletbeli világokba kalauzol.

Egy határtalanul energikus koncerttel nyitja meg kapuit 2022-ben a Margitszigeti Színház! Az Irie Maffia koncertjei mindig fergeteges hangulatot varázsolnak, megénekeltetik a közönséget, felrázzák a hangulatot.

Ajánló


Nyárzáró buli a '90-es évek legnagyobb slágereivel a Nagyerdei Víztoronyban!

Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. De ha…

Huszka Jenő operettje igazi, nemzeti érzelmeket erősítő, humorral és szerelemmel átitatott darab, mely gróf Andrássy Gyula, az Osztrák-Magyar monarchia későbbi…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!