Program


Hatker hatkor - helytörténeti klub: Advent, karácsony és szilveszter Terézvárosban

Hatker hatkor - helytörténeti klub: Advent, karácsony és szilveszter Terézvárosban

Advent első vasárnapjától az újév első napjaiig már hagyományosan másképp fest Budapest arculata. megjelennek az adventi vásárok bódéi, az emberek forralt bort kortyolgatnak, megkezdődik a karácsonyi ajándékok vásárlása, a szakrális tartalom mellett kialakult egy sajátos szokásrend erre az időszakra nézve.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. december 12. kedd, 18:00

December 24-én kerül sor a karácsonyfa felállítására, majd Karácsony két napja után jön az újabb várakozás, immár az újévet kísérő, néha féktelen mulatozás, amelyet az új esztendő első napján a jókívánságok özöne követ. Előadásunk arra keresi a választ, hogy hogyan és miként alakultak ki ezek a szokások, és hogyan jelentek meg ezek a 19. és 20. században Terézvárosban?

Előadó: Katona Csaba történész

Ajánlatunk


A mindennapjainkhoz hasonlóan sok humorral és persze sok aggodalommal megírt, lebilincselően izgalmas, rejtvényhez hasonló kortárs Lear-parafrázist Máté Gábor rendezi.

A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

Ajánló


félig mese félig musical 9-99 éves korig, két részben

A Pogány Induló 2024. március 2-án az MVM Dome színpadán is bemutatkozik!

Pietro Mascagni / Ruggero Leoncavallo PARASZTBECSÜLET / BAJAZZÓK Egyfelvonásos operák olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!