Program


HŐHULLÁM

HŐHULLÁM

HŐHULLÁM - ORFEUM BÉRLET I. ELŐADÁS
Négy különböző karakterű barátnő találkozik egy spanyol tengerpartra tartó vonaton, hogy fiatalkori kalandjaik felidézésével megszabaduljanak a mindennapok problémáitól, és kiélvezzék nyári szabadságukat.  több

Aktuális előadások



Mindannyian az ötvenes éveikben járnak, így a forró andalúz vidéken nemcsak a meleggel, hanem saját hőhullámaikkal is meg kell küzdeniük.
Frida – elvált, egyedülálló nő, kényszeresen tisztaságmániás és gyógyszerfüggő. Paola – középkorú tanárnő, monoton házasságban él, némi túlsúllyal küzd, mely nem igazán komoly, azonban önmagát kövérnek látja. Carmen – vállalkozó, erősen szexuális beállítottságú, nagykanállal falja az életet, na meg a férfiakat. Alba – özvegy, kedves, kissé butuska, de rendkívül barátságos nő. Lelkesen foglalkozik az ezotériával, bár nem igazán ért hozzá. A történetből a sármos férfi sem hiányozhat… ám az ő szerepe legyen meglepetés. A vígjáték egy izgalmas, kalandos utazáson keresztül, rengeteg humorral világít rá a középkorú nők és a változó kor kikerülhetetlen nehézségeire. Megmutatja, hogy mi nők képesek vagyunk megbirkózni ezekkel a kihívásokkal – ám minden könnyebben megy öniróniával, sok nevetéssel, különösen akkor, ha számíthatunk a férfiak támogatására.

SZEREPOSZTÁS:

Détár Enikő / Brunner Márta
Fésűs Nelly
Gyebnár Csekka / Kokas Piroska
Ladinek Judit
Szőke Zoltán / Csík Csaba / Szakács Tibor

ALKOTÓK:

Rendezte - Tallós Rita
Írta - J. Pabló Galiano ötlete nyomán Varga Lóránt
Dalszövegíró - Csík Csaba
Koreográfia - Vári Bertalan
Jelmez - Ungár Anikó
Forgalmazó - New Season Produkciós Iroda
Az előadás támogatója a HelloKlimax program.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!