Program


Homburg herceg

Homburg herceg

Heinrich von Kleist: Homburg hercege - Különleges utazás a tudatalatti mélyére

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. január 12. csütörtök, 19:00

Az ifjú Homburg herceg szenvedélyesen éli életét, impulzív, türelmetlen becsvágyó és érzelmes. Elvekből és pátoszból szőtt világképe maga köré hajlítja a valóságot. Rokonszenvesen élhetetlen. Élhetetlenül rokonszenves. Megszegi a parancsot és sikerre viszi a csatát, de ezért olyan árat kell fizetnie, amit ép ésszel nem képes felfogni. Az egész általa kialakított világ, összeomlik. Semmi sem az, aminek hitte. Senki sem olyan amilyennek gondolta. Mi van az illúziókon túl? Ha elveszíti minden érték a tartalmát, hogyan lehet tovább élni? Homburg nem ismeri ki magát az emberi és hatalmi viszonyok útvesztőjében. Számára láthatatlan az erő, mely lassan felőrli. Egy másik világba él, de a felelőséget, nem annak a szabályai szerint kell vállalnia.

Ajánlatunk


Megérkezett Pottyondy Edina új estje, a Démonok és hormonok. Terápiás stand up a körülöttünk élő és a bennünk lakó démonokról. Terápia, démonok, hormonok, Pottyondy... Mit érez ha ezeket hallja?

Ajánló


3+ 90 perc, 1 szünettel Bábtechnika: bunraku

Szekeres Adrien és László Boldizsár szimfonikus dal-estje

Vásároljon komplex élményt, tekintse át ajánlatainkat! Rendelje meg előre az ebéd- vagy vacsoramenüt, vagy válasszon étel- és ital vouchereink közül!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!