Program


Időkirakó - Grecsó & Hrutka Zenekar / LITERÁRIUM EXTRA
2

Időkirakó - Grecsó & Hrutka Zenekar / LITERÁRIUM EXTRA

A kortárs magyar kultúra egyik legtermékenyebb és legkreatívabb alkotópárosa a Müpában mutatja be vadonatúj műsorát. Az ősbemutató a korábbi, nagy sikerű együttműködés tapasztalataira támaszkodva teljesen új, meglepetésekben gazdag produkciót ígér.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: január 15. hétfő, 19:00

A Tandem új műsora nem a formát feszíti szét, ez továbbra is egy koncert és egy felolvasószínház keveréke. A tartalom lett új, zenekari versmontázsokkal, az új Grecsó-prózák és a hangszeres zene találkozásával, meg persze az új dalokkal, énekelt versekkel. Az Időkirakó egy önismereti barangolás, az ifjúság keserédes méltatása, önironikus nosztalgia. Egy tematikus, mégis, önálló írásokból, dalokból álló, az összművészet felé nyitó előadás.

gitár, ének, próza, ukulele: Grecsó Krisztián

gitár, ének, mandolin: Hrutka Róbert

Közreműködők:

bőgő: Fehérvári Attila

dobok, ének: Nádor Dávid

hegedű: Szabó Árpád

Vendég:

ének: Schmidt Vera

 

Rendező: Müpa

Ajánlatunk


A színpadon 22 Re-Production táncművész, a mikrofonoknál 5 kiváló musicalszínész, a mese erősítésére 21 szenzációs Omega-sláger! Főbb szerepekben: Szabó Máté, Sánta László, Füredi Nikolett, Koós Réka, Fésűs Nelly, Lux Ádám, Tóth Sándor, Janik László, Magyar Viktória, valamint a 2023. május 29-i csepeli pünkösdi bemutatótól Kriszta szerepében Kóbor János „Mecky” életműörököse: Kóbor Léna.

Rúzsa Magdi hazánk egyik legnépszerűbb énekesnője, a rádiós frekvenciákon a legtöbbet játszott előadó, aki 2024. augusztus 31-én újra a Tokaj Fesztiválkatlan színpad lép fel.

Ajánló


Az Attraction Látványszínház, a Britain's Got Talent 2013-as győztes csapata, először ad egészestés show-t Magyarországon! A fantasztikus látványú és koreográfiájú…

Caramel 2024. nyarán is visszatér a Margitszigetre!

Giuseppe Verdi TRAVIATA Opera két részben, három felvonásban, olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!