Program


Imi, mondj egy verset!
2

Imi, mondj egy verset!

Csuja Imre Jászai Mari-díjas, érdemes és kiváló művész estje

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett rá. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: június 11. szombat, 19:00

Imi, mondj egy verset!

Csuja Imre verssel él és versben gondolkodik kicsi gyerekkora óta, mióta esténként falusi házukban a nagymamájától tanul verseket, meséket a család és a szomszédok nagy nyilvánossága előtt elmondhatta.
A vers, a versről való gondolkodás később színészi pályáján is végig kísérte. Önálló estjének egyik ihletője, az utcán, tanyán, gyárban, üzletben – szóval bárhol lehet verset mondani élménye; a másik pedig a versről való beszélgetés.

Az est során elhangzanak Petőfi Sándor, Arany János, Radnóti Miklós, Ady Endre, Babits Mihály, Juhász Gyula és József Attila versei.

Az előadás a Kossuth Művelődési Központ nagytermében kerül megrendezésre.
Bejárat a Szent István út felől, parkolási lehetőség az épület melletti utcában (Lakos dr. utca).

Ajánlatunk


Koncertkezdés: 20:00 Pataky Művek, 21:00 Edda Művek Kapunyitás: 17:30 A koncertjegy egyszeri belépésre jogosít. Vihar esetén későbbi időpontban kerül megrendezésre.

A Szegedi Szabadtéri Játékok saját produkciójaként a Fesztivál életében először kerül színpadra a világ musicalirodalmának egyik legnépszerűbb darabja, a Chicago. A mű népszerűségét a jazz, a revü és az amerikai showbiznisz legjobb hagyományait ötvöző zenéjén kívül elévülhetetlen aktualitású témájának is köszönheti.

Neil Simon: Furcsa pár Oscar Madison sportriporterként dolgozik New Yorkban. Elváltként egyedül él tizenkettedik emeleti lakásában.

Ajánló


Molnár Ferenc világhírű regénye alapmű az emberi társadalom természetéről, a hősiesség, az árulás, az esendőség és a hazaszeretet fogalmáról. Nemecsek,…

2022. július 20 - 24. Több, mint 200 hazai fellépő mellett ismét külföldi előadók is színesítik a palettát. Tiesto, Aurora,…

Szente Vajk: LEGÉNYBÚCSÚ vígjáték két részben A Játékszín előadása

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!