Program


Impulzusok cimbalomra

Impulzusok cimbalomra

Csendes Henrietta és Kovács Mihály már 7 éve intenzíven dolgozik együtt kamara felállásukban. Egy baráti beszélgetés során pattant ki fejükből ennek a koncertnek és repertoárjának ötlete.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. november 15. kedd, 19:00

Csendes Henrietta és Kovács Mihály már 7 éve intenzíven dolgozik együtt kamara felállásukban. Egy baráti beszélgetés során pattant ki fejükből ennek a koncertnek és repertoárjának ötlete. Mivel az eredeti cimbalom repertoár elég szerény, ezért elhatározták, hogy színesíteni fogják a szeretett hangszerükön játszható darabok mennyiségét. Szerencsére baráti körükben rengeteg zeneszerző vállalkozott azon nemes feladatra, hogy erre a nem mindennapi hangszerre komponáljon új műveket. A koncerthez csatlakoznak hozzájuk meghívott előadóművészek is, akikkel már évek óta zenélnek együtt és vesznek részt közös projektekben.

 

Műsor:

Dobos Dániel: Silhouettes for two cimbalom

Erdős Boglárka: Csend
Erdős Boglárka: Cimbalom duó

Gulyás Gergely: Restart

Magyaróvári Viktor (Kayamar): Legenda az alkony madaráról

Kovács Mihály: Víz

Kovács Mihály: Fuga 2 oboára és cimbalomra

Petrovics Emil: Mouvement en Ragtime

Előadók:

Csendes Henrietta (cimbalom)
Kovács Mihály (cimbalom)
Egyed Hunor (klarinét)

Fehér Levente (oboa)

Sándor Ádám (oboa)


Jegyár: 2000 Ft

Ajánlatunk


A „Popzene időgépben” koncepció mögött mindenki által ismert kortárs popsikerek és örökzöld popslágerek swingesített, jazzesített, doo-woposított, Motown-hangzású soulba ültetett feldolgozásai húzódnak meg. Egyszerű, de nagyszerű ötlet, ami tökéletesen működik.

A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű túrák is elérhetőek. Jegyár: 9000 Ft Próbák ideje alatt a nézőtér nem látogatható. Előadások idején az épületlátogatás szünetel.

"Az improvizációval és interaktivitással fűszerezett, porcukor illatú estén felülünk az érzelmi hullámvasútra, és hősünkkel együtt fejest ugrunk egy különös kalandokkal teli utazásba, amelynek a végén az alábbi legfontosabb kérdésekre megtalálhatjuk a választ! – Megsúgom, sokkal közelebb van, mint gondolnánk." – Pokorny Lia

Ajánló


Több, mint 2 évtized – több, mint 600 előadás – 12 Jászai-díj jelölés – 43 orvosi beavatkozás (1 sikeres) –…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!