Program


Irodalmi kalandozás Juhász Anna Prima-díjas irodalmárral-Irodalmi, helytörténeti séta a Pesti Vigadó

Irodalmi kalandozás Juhász Anna Prima-díjas irodalmárral-Irodalmi, helytörténeti séta a Pesti Vigadó

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett rá. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: április 14. péntek, 17:30

Ismerje meg a Pesti Vigadó csodálatos történelmét, az épülethez kapcsolódó híres eseményeket és személyeket!

A séta során felelevenedik a Vigadó története, irodalmi kapcsolódásai és megelevenedik a századforduló kávéházi világa. Emellett a túra alkalmával körünkbe lép Kosztolányi Dezső és Karinthy Frigyes, de megelevenedik Kodály Zoltán, József Attila és Illyés Gyula alakja is. 

A séta után 19:30-kor a Honvéd Férfikar: „Kodály 140” című koncertjén emlékezhetnek meg a híres zeneszerzőről az épület Dísztermében. A koncertre külön jegy váltása szükséges.

A vezetés időtartama várhatóan 60 perc

Találkozó: a séta előtt 15 perccel a Pesti Vigadó (Bp. V. Vigadó tér 2.) Előcsarnokában, a Jegypénztárnál.

További információk: Közönségszervezés:

Tel: +36 (1) 328-3320

email: turizmus@vigado.hu

Ajánlatunk


A Kossuth-díjas Vidnyánszky Attila, a Nemzeti Színház igazgatója először rendez operettet, méghozzá a világ leghíresebbjét!

VIII. Henrik az angol történelem talán egyik legkülönösebb szereplője, aki nemcsak szélsőséges tetteinek lenyomatát hagyta az utókorra, hanem hat házasságának legendáját is.

A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia és spanyol nyelvű túrák is elérhetőek. Más nyelvet (orosz, német) igény szerint lehet egyeztetni munkatársainkkal. Jegyár: 9 000 Ft Próbák ideje alatt a nézőtér nem látogatható. Ebben az esetben a túra a közönség számára eddig felfedezetlen útvonallal bővül. Előadások idején az épületlátogatás szünetel.

Ajánló


Idén is lesz Pont Ott Parti, várjuk együtt a felsőoktatási felvételi ponthatárokat az év legnagyobb salgótarjáni buliján! A fergeteges fesztiválon…

1973-2023 Ötven éve, hogy az ország minden tájáról érkezett több, mint húszezer néző előtt a diósgyőri stadionban megkezdődött Magyarország és…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!