Program


Jámbor Ármin Quintett (HU/TR/HR/AT)

Jámbor Ármin Quintett (HU/TR/HR/AT)

A fiatal magyar szaxofonos korát meghazudtoló kifinomultsággal rendelkezik, ami nemcsak – egyébként igen virtuóz – hangszerjátékában nyilatkozik meg, hanem kompozíciói is bizonyítják. Ármin a tradíció szerelmesei közé tartozik, így előszeretettel merít a nagy jazz elődök munkásságából.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. július 15. szombat, 20:00

Zenei tehetsége korán megmutatkozott; évekig tartó klasszikus zenei tanulmányok után  fordult a jazz műfaja felé, amelyben végül megtalálta saját útját. Lehetősége volt olyan világsztárokkal együtt a színpadra lépni, mint Jim Rotondi, Renato Chicco, Luis Diego Bonilla, John Riley vagy Rick Margitza. Az elmúlt években két önálló szerzői lemeze jelent meg, a Crazier Out There (2021) és a Bad Odyssey (2022). A grazi zeneművészeti egyetemen tanult szaxofonos erre a koncertre különböző nemzetiségű, ám grazi bázisú zenészeket invitált magával, illetve társul hozzájuk trombitás barátja, Hofecker Dániel is, akivel Ármin közösen alapította meg a Nexus Lineup nevű szextettet. Az együttes a Magyar Jazz Szövetség budapesti zenekari megmérettetésén az 1. díjat és különdíjat is elnyerte, a Zilina International Jazz Contest versenyen pedig 2. helyezést értek el. 2018-ban kiadott Fragments című lemezük nagy sikert aratott.

Közreműködik:
Jámbor Ármin - szaxofon
Hofecker Dániel - trombita
Anil Bilgen - zongora
Hrvoje Kralj - nagybőgő
Andreas Reisenhofer - dob

Az asztalfoglalás a jegyvásárlás során automatikusan megtörténik.
Páratlan számú ülőhely foglalásánál előfordulhat, hogy az asztalt meg kell osztania másokkal.
Vacsoravendégeinknek 19 órai érkezést javaslunk.
Az asztalfoglalásokat legkésőbb 20 óráig tudjuk fenntartani!

Ajánlatunk


Az István, a király egy családi viszály története: Géza fejedelem halála után fia örökölné a hatalmat, de a hagyományokra hivatkozva nagybátyja, Koppány is tömegeket gyűjt maga köré. István külföldi támogatással megszilárdíthatja a pozícióját, de a véres összecsapás elkerülhetetlen.

43. alkalommal rendezik meg áprilisban az Országos Táncháztalálkozó és Kirakodóvásárt, a Kárpát-medence legnagyobb élő népművészeti összművészeti eseményét.

Ajánló


A filmek és játékok zenéin alapuló koncertek Európa-szerte ismert specialistája, a francia Overlook Events most az egyik legkülönlegesebb műsorával tér…

Szerző: William Somerset Maugham: CSODÁLATOS VAGY, JÚLIA! színház két részben a Játékszín színpadára alkalmazta: Németh Ákos

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!