Program


j(A)zz! - Synesthetic Octet

j(A)zz! - Synesthetic Octet

A zabolátlan fenegyerekek alkotta zenekar lazán keveri a különféle műfajokat, a végeredmény vad zamata pedig mindig egyedi kézjegyüket hordozza. Az Uya komplex és ritmikától hajtott kamarajazz, vagy ha úgy tetszik, dada rap. A halandzsanyelven zajló rappelés arra az élményre kívánja emlékeztetni a hallgatót, amikor olyan énekszólam érinti meg, amelynek nem érti a szövegét.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. március 16. csütörtök, 20:00

j(A)zz! - Synesthetic Octet

Közreműködik:
Vincent Pongrácz - klarinét
Doris Nicoletti - fuvolák
Clemens Salesny - basszusklarinét, stritch
Richard Köster - trombita
Alois Eberl - harsona
Peter Rom - gitár
Manu Mayr - nagybőgő, basszusgitár
Lukas König - dob

Az osztrák Synesthetic Octet harmadik stúdióalbuma, az Uya a Jazzwerkstatt Records gondozásában jelent meg 2021 decemberében, és crossover kategóriában nemsokára jelölték is a német lemezkritikusok díjára. A zabolátlan fenegyerekek alkotta zenekar lazán keveri a különféle műfajokat, a végeredmény vad zamata pedig mindig egyedi kézjegyüket hordozza. Az Uya komplex és ritmikától hajtott kamarajazz, vagy ha úgy tetszik, dada rap. A halandzsanyelven zajló rappelés arra az élményre kívánja emlékeztetni a hallgatót, amikor olyan énekszólam érinti meg, amelynek nem érti a szövegét. Vincent Pongrácz, a zenekar vezetője pontosan ezt élte meg tinédzserként: úgy került az amerikai rap kifejezőerejének bűvkörébe, hogy még egy szót sem értett a számokból. A klarinétos-zeneszerző Pongrácz 2013-ban alapította meg főként saját szerzeményeit játszó együttesét, amelynek nevét a szinesztetikus érzékeléséről is elhíresült Olivier Messiaen ihlette.

Az asztalfoglalás a jegyvásárlás során automatikusan megtörténik.
Páratlan számú ülőhely foglalásánál előfordulhat, hogy az asztalt meg kell osztania másokkal.
Vacsoravendégeinknek 19 órai érkezést javaslunk.
Az asztalfoglalásokat legkésőbb 20 óráig tudjuk fenntartani!

Ajánlatunk


Claude Magnier legendás bohózatában Louis de Funès 13 év alatt több mint hatszázszor játszotta Barnier szerepét – amit filmen később Sylvester Stallone tett ismertté az egész világon.

Fellegi Anna - ének Budapesti Akadémiai Kórustrásaság (karigazgató: Balassa Ildikó) ARLtistic Dance Company (koreográfus: Albert Réka Lilla) Budafoki Dohnányi Zenekar vezényel: Guido Mancusi

Ajánló


Egy vagyonos üzletember hirdetést ad fel: néhai üzlettársa fiát keresi, szeretné tisztességesen, rengeteg pénzzel megjutalmazni. Billy bejelentkezik, mint jogos örökös,…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!