Program


Jazzliget - Myrtill and the SWINGUISTIQUE

Jazzliget - Myrtill and the SWINGUISTIQUE

Az idén tíz esztendős jubileumát ünneplő 5 fős zenekar az eddig megjelent négy albumának legnépszerűbb dalaiból állítja össze műsorát, francia, angol és magyar nyelvű dalokkal, Edith Piaf sanzonok feldolgozásokkal.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. december 10. szombat, 19:30

Jazzliget: Myrtill and the Swinguistique

Micheller Myrtill talán legsikeresebb és legnépszerűbb formációja a francia manouche swing muzsikát játszó Myrtill és a SWINGUISTIQUE.

A Myrtill és a SWINGUISTIQUE formáció 2011-ben alakult, majd 2012-ben jelent meg első albumuk, amely francia és angol nyelvű dalokat tartalmaz,  egyéni manouche swing feldolgozásban. A CD nagy sikernek örvendett, hiszen alig egy év alatt aranylemez lett.  2013-ban jelent meg következő kiadványuk, amely méltatlanul elfeledett ötvenes, hatvanas évekbeli magyar nyelvű dalok átiratait tartalmazza. Harmadik albumukon az ikonikus Édith Piaf sanzonjaiból válogattak egy műsorra valót, a közönség nagy örömére.

Nagy sikerrel koncerteztek az évek során hazai fesztiválokon és Európában, Németországtól Montenegróig. A most megjelent negyedik lemez  szintén számos francia sanzont és egy magyar nyelvű dalt tartalmaz.

Az Artisjus előadói díjas Micheller Myrtill idén negyedik alkalommal tért vissza a Müpa Bartók Béla Nemzeti Hangversenytermébe önálló, egész estés koncertjével, ahol a tíz esztendős formáció jubileumi koncertjét tartották meg.

Ajánlatunk


Mary Chase groteszk vígjátékának címszereplője egy több mint két méter magas, nagy fehér nyúl, akit Harveynak hívnak. Ez a Harvey, Elwood bácsi legjobb barátja, egyesek szerint nem is létezik, csak az ő fejében, de a valóságban mégis sok galibát és félreértést okoz.

Az eutanázia kérdése az ókor óta foglalkoztatja a közvéleményt. Szókratész, Platón és Seneca is támogatta, de az orvostudomány megalapítója, Hippokratész például ellenezte. A kérdés, van-e joga az embernek beavatkozni saját halálának folyamatába, ma is heves vitákat vált ki.

Ajánló


Isten eljön hozzánk, mert nagyon sok mondanivalója van. Megosztja gondolatait az elmúlt néhány tízezer év történéseiről és tapasztalatairól, válaszol az…

A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű…

Nagy siker Európában: Norvégiától Olaszországig, Portugáliától Bulgáriáig, a nagy szimfonikus zenekar, a Lords of the Sound végre Magyarországra érkezik a…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!