Program


Joyride

Joyride

Joyride
ír vígjáték, 94 perc, 2022
angol nyelven magyar felirattal

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. június 9. péntek, 20:00

Rendező: Emer Reynolds
Szereplők: Olivia Colman, Charlie Reid, Lochlann O'Mearáin, Elaine Kennedy

 

Egy középkorú nő és egy tinédzser fiú útja keresztezi egymást. A fiú elvesztette édesanyját, a nő pedig újszülöttjével éppen a testvéréhez tart, hogy átadja neki a babát. A srác ellopja azt a taxit, amivel a nő és a csecsemő utazott, ám amikor kiderül, hogy milyen jól bánik a csecsemővel, az anya megkéri a fiút, hogy kísérje el útján a testvéréhez. A furcsa páros az út során sok mindent megtud a másikról, és saját magáról.

A Joyride életigenlő történet, amit az Ír Film és Tévéakadémia a legjobb rendezés és forgatókönyv díjára is jelölt a legjobb ír filmek díjazásakor. Az alkotásban főszerepet játszik az Oscar-díjas és Oscar-jelölt Olivia Colman (A kedvenc, A homár, Az elveszett lány, A korona, Az apa), akit alakításáért a londoni kritikusok az év színésznője díjra is jelöltek.

Forgalmazó: Vertigo Média

Ajánlatunk


A miniszter félrelép kortárs brit drámaírója, Ray Cooney bohózata az álmokról, a reményről szól, illetve arról, hogyan reagálnak karakterei, ha tapintható közelségbe hozza a sors őket vágyaikkal. A pénz mindenkit megvezet: a vagyon-hajsza fokozatosan válik abszurd bohózattá, rávilágítva mindarra, amit egy légből kapott bőrönd pénz hozhat az ember életébe. Henry Perkins szürke, hétköznapi élete hirtelen fordulatot vesz, amikor egy vonatutazás során tévedésből más táskáját megragadva hagyja el a pályaudvart. A felesége által gondosan felpakolt szendvicsek helyett vastag pénzkötegek párnázzák a táska belsejét.

A filmek és játékok zenéin alapuló koncertek Európa-szerte ismert specialistája, a francia Overlook Events most az egyik legkülönlegesebb műsorával tér vissza Budapestre.

Ajánló


Nagyszabású, exkluzív koncerttel érkezik tavasszal a Várkert Bazár színpadára a kivételes tehetségű, nemzetközileg is elismert énekesnő Király Linda és a…

Szente Vajk íróként nemcsak a végsőkig feszíti a nevetőizmokra specializálódott bohózat kereteit, hanem föl is frissíti, már-már szinte a műfaj…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!