Program


Kabóca Bábszínház - Csókolom, hol a víz? - Bemutató

Kabóca Bábszínház - Csókolom, hol a víz? - Bemutató

Hősünk - Imolka - az ifjú vasútforgalmi szolgálattevő a víz rejtélyes eltűnésének ered nyomába. Időközben összetalálkozik a társasház lakóival: nénivel, bácsival, kutyával, macskával.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. április 22. szombat, 10:00

Csókolom, hol a víz?

Nagy bajban van az, aki fürdeni készül, de elmegy a víz a lakásában. Márpedig kalandunk így kezdődik. Ráadásul szorít az idő, mert este szolgálat.

Hősünk - Imolka - az ifjú vasútforgalmi szolgálattevő a víz rejtélyes eltűnésének ered nyomába. Időközben összetalálkozik a társasház lakóival: nénivel, bácsival, kutyával, macskával. 

Történetünk rendhagyó módon a múlt század második felének Magyarországát idézi meg, humoros utalásokkal, kortalan szereplőkkel és sok-sok bunyóval. A kicsiknek bevezetés a kesztyűs-vásári bábjáték műfajába. A nagyoknak pedig egy evőkanálnyi nosztalgia.

Ajánlatunk


Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök emberi értékekről, de ravaszságról, cselvetésekről és gyarlóságról is.

Ajánló


A SZINDRA TÁRSULAT előadása üzenet a mai fiataloknak, hogyan veszíthetjük el egymást, és magunkat egy fesztivál mámorában.

MŰSOR: Wagner: Tannhäuser - nyitány, WWV 70 Beethoven: 3. (c-moll) zongoraverseny, op. 37 Sosztakovics: 10. szimfónia, op. 93 Elisabeth Leonskaja…

Mi a közös egy régiségkereskedőben, egy képviselő feleségében és két fodrászban? Legyenek szemtanúi egy gyilkossági nyomozásnak és az est végére…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!