Program


Karácsony János James  - Várkert Akusztik

Karácsony János James - Várkert Akusztik

„Dalok, amiket mindig játszom, és dalok, amiket ritkán játszom”

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. december 14. szerda, 19:00

Karácsony János gitáros, énekes, zeneszerző. A Ferm és a Generál együttes alapító tagja, ezt követően, élete legmeghatározóbb korszakában, több mint négy évtizedet töltött az LGT Zenekarban. Három szóló albuma jelent meg. Az utóbbi években különböző zenei formációkban találkozhattunk vele. A Várkert Akusztik színpadán ezúttal ikonikus, ritkán játszott dalok és történetek hangzanak el Karácsony János tolmácsolásában.

Ajánlatunk


Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. De ha muszáj másnak mutatnod magad, mint aki vagy? Hit, remény, szeretet, munka, család, haza, tegnap, ma, holnap, én, te – és ketten együtt.

A Love Letters című kétszemélyes színdarab az amerikai szerző egyik leggyakrabban játszott műve, amely mosolyogtató és könnyfakasztó jeleneteivel a világ számos színházában aratott már hatalmas sikert.

Ajánló


Kevesen remélték már, de 2024. június 1-jén sokak álma válik valóra. Egy nagykoncert erejéig összeáll egy korszak emblematikus együttese, a…

Berlioz kései operanyitánya, a Beatrix és Benedek izgalmas, dinamikus zene. Csajkovszkij Hegedűversenye a 19. egyik legnépszerűbb versenyműve: egyszerre virtuóz és…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!