Program


Kardos Horváth János akusztik koncert

Kardos Horváth János akusztik koncert

A KULT-Udvar szabadtéri koncertsorozat legújabb fellépője Kardos Horváth János, a Kaukázus frontembere, aki egy akusztikus koncerttel vár titeket!



 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. augusztus 17. szerda, 20:00

"sok jó dal kis szinpadon is elfér. Teszkó, Szalai Éva, Bazmeg, Földlakó, Álmondjunk élettel és a Petőfi zenei díjas Egyetlen szó.... satöbbi... merthogy ez csak a jéghegy csúcsa, Kardos Horváth János tábortüzes - önmagával együttes felállásban kb. visszaénekli a széndioxidot a kéményekbe és megdermeszti az elektro szmogot. Humorosnak szánt átkötői, történetei azoknak is kellemes szórakozást garantálnak, akik eddig semmit vagy csak rosszat hallottak róla."

Ajánlatunk


Ivan Menchell pergő, mély emberismeretről árulkodó vérbő komédiája sok-sok kacagás mellett megható, megrendítő pillanatokat kínál mindenkinek, aki valaha szeretett és szerették.

Pietro Mascagni PARASZTBECSÜLET / MESSA DI GLORIA Koncertszerű előadások magyar, angol és eredeti nyelvű felirattal

Janikovszky – lánykori nevén Kucses – Éva tizenkét és tizennyolc éves kora között, 1938-tól 1944-ig vezette a naplóját. Negyedik naplófüzetének borítóján ceruzával írva ez áll: „Kizárólag az utókor számára.”

Ajánló


„Hegedűs a háztetőn… valahol mind azok vagyunk. Megpróbálunk egy letisztult dallamot kicsalni, miközben egyensúlyozunk, hogy ne szegjük nyakunkat. Nem könnyű!”

A fiatal Edmond Dantest a menyegzőjéről viszik el a rendőrök egy feljelentés alapján. If várának börtönébe kerül, ahonnan nincs visszatérés.…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!