Program


Kasza Tibi - Challenge VIP Klubkoncert

Kasza Tibi - Challenge VIP Klubkoncert

Kasza Tibi a Crystal zenekar énekeseként robbant be a köztudatba, majd szólókarrierbe kezdett, emellett sikeres tévés és rádiós műsorvezetőként is az ország kedvence lett.


 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: április 26. péntek, 19:30

Kasza Tibi a Challenge életmód megalkotójaként egy hatalmas, fogyni vágyó közösség mentora és vezetője lett, akiknek szánja ezt a különleges zenei és lelki élményt. Élő klubkoncerttel várja a nézőket, akik a zenei élmény mellett egy igazi lelki feltöltődést is kapnak majd az életmódváltásukhoz. 

Kasza Tibi humorát sem kell senkinek bemutatni, így egy igazi szórakoztató Stand-up Comedy-re is számíthatnak a koncert látogatói. A koncerten felcsendülnek Kasza Tibi legismertebb dalai az elmúlt 20 évből egészen napjainkig.

Koncert látogathatósága:12 éves kor felett.

Minden látogatónak jegyet kell vásárolnia.

Az időpontváltozás jogát fenntartjuk.

Ajánlatunk


A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű túrák is elérhetőek. Jegyár: 9000 Ft Próbák ideje alatt a nézőtér nem látogatható. Előadások idején az épületlátogatás szünetel.

„Hegedűs a háztetőn… valahol mind azok vagyunk. Megpróbálunk egy letisztult dallamot kicsalni, miközben egyensúlyozunk, hogy ne szegjük nyakunkat. Nem könnyű!”

A Cambridge-i St John's College Kórusa régi ismerősünk: karácsonyi műsorával már két ízben is nagy sikert aratott a Müpában.

Ajánló


A tíz éve, Bamakóban alakult együttes női előadói minden kreatív zenei megnyilvánulásukban szót emelnek a nők jogaiért és az erőszak…

Berlioz kései operanyitánya, a Beatrix és Benedek izgalmas, dinamikus zene. Csajkovszkij Hegedűversenye a 19. egyik legnépszerűbb versenyműve: egyszerre virtuóz és…

A Magyar Állami Népi Együttes Csodaváró betlehemese időnként bohókás, máskor lélekmelengető pillanatokon keresztül számlál vissza Jézus születésének éjszakájáig.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!