Program


Kepes András-Két macska voltam

Kepes András-Két macska voltam

Kepes András ezúttal dolgozószobája műhelytitkait osztja meg. Arról mesél, hogy sok évtizednyi televíziózás után miért döntött a szépirodalom mellett, illetve hogyan születtek könyvei, köztük legújabb regénye: a Két macska voltam.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: január 11. csütörtök, 19:00

Új könyvének címe: „Két macska voltam” És ez előadásának címe is.

Kepes András ezúttal dolgozószobája műhelytitkait osztja meg. Arról mesél, hogy sok évtizednyi televíziózás után miért döntött a szépirodalom mellett, illetve hogyan születtek könyvei, köztük legújabb regénye: a Két macska voltam. A lélektani krimik izgalmával vetekedő, érzelmes és fanyar történet főhőse a tisztesség és a bűn között ingadozik egy olyan korban, amikor a politika és az önzés felülírja az emberséget, és az „okosság” a csalás szinonimája lesz.

Ajánlatunk


Rudi van Dantzig – Toer van Schayk / Pjotr Iljics Csajkovszkij A HATTYÚK TAVA Klasszikus balett három felvonásban

A New York-i Broadway-ról Londonba és most Budapestre Erkel színház – 2025. jan. 11.

Richardnak valami hiányzik a munkahelyére való mindennapi ingázáson és a családi életen túl. Mígnem egy szép napon, hazafelé tartva a vonatablakból észrevesz egy titokzatosan vonzó, fiatal nőt...

Ajánló


Tavaly az Edinburgh Fringe Fesztiválon óriási kritikai és közönség sikert arató IMA újra látható a Müpa mellett felállított sátorban.

Egy árva gyermekekből álló csapat és egy rendkívüli felnőtt, egy nemes lelkű művész a háború sújtotta Magyarországon. Varázslatos történet hűségről,…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!