Program


Kertmozi15 – Mamma Mia

Kertmozi15 – Mamma Mia

Idén nyáron a Budapest Filmnek köszönhetően a magyar filmek a Csokonai Művelődési és Rendezvény Ház kertjébe költöznek. Csütörtökönként: kertmozi!
A film vetítése sötétedéskor kezdődik!

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett rá. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: szeptember 1. csütörtök, 19:30

A Mamma Mia! az azonos című West End-musical 2008-as filmváltozata. A brit-amerikai koprodukcióban készült romantikus zenés filmvígjáték az ABBA együttes dalaira épül, s az egyiknek a címét viseli. A főbb szerepekben Meryl Streep, Pierce Brosnan, Colin Firth, Stellan Skarsgård, Julie Walters, Amanda Seyfried és Christine Baranski láthatók. A film executive producerei között megtalálható Tom Hanks és Rita Wilson

A belépő ára teljes egészében lefogyasztható a Csokonai KultCafé-ban.

A film cselekménye két idősíkon fut: az egyik 1979-be megy vissza és elmeséli Donna Sheridan Kalokairi szigetére érkezésének történetét és az első találkozását lánya, Sophie három lehetséges apjával.

A jelenben Donna független,  van egy kis szállodája egy idilli kis görög szigeten. Egyedül nevelte fel lányát, a tűzrőlpattant Sophie-t, és éppen most készül lánya esküvőjére. A nagy eseményre Donna meghívta két legjobb barátnőjét, az életrevaló Rosie-t és a módos, sokszor elvált Tanyát a régi zenekarából, a Donna és a Dinamókból. Titokban Sophie is hívott három vendéget. A lány már régóta kutatja apja kilétét, hogy legyen, aki az oltárhoz kíséri. Ezért aztán a mediterrán paradicsomba hív három pasit, a lehetséges apákat. Megérkeznek, és 24 kaotikus, varázslatos óra következik, melyben új szerelmek bimbóznak és régi románcok lángja lobban fel újra a 20 évvel ezelőtti emlékeket idézve.

A Kertmozi15 sorozatban a következő vetítések és filmek:
szeptember 8. Vissza a jövőbe I.
szeptember 15. – Szerelmes Shakespeare
szeptember 22. – Igazából szerelem

Ajánlatunk


A helyszín egy katamarán, ahol a külügyminisztérium nyolc fontos embere készül egy könnyed hétvégét eltölteni. Victoria, aki alig öt napja foglalta el a külügyminiszteri székét,örömmel fogadja a meghívást miniszterhelyettese, Barry hajójára, remélve, hogy így jobban megismerheti munkatársait. Egészen kellemesen indul az este, mígnem elő nem kerül egy levél.

Fenyő 75… a PÁBIJUBILEUM FOLYTATÓDIK!!

A világhírű film alapján készült színpadi játék hűen követi az eredeti mű cselekményét, a II. világháború után utcára került, árván maradt gyerekek kálváriáját.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!