Program


Ki lakik az asztal alatt?
4

Ki lakik az asztal alatt?

Asztal alá beköltözni, ott házikót építeni, oda vendégeket hívni, finomságot sütni-főzni, asztal alatti barlangban a kincseket megtalálni a kicsik kiváltsága.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: március 16. szombat, 11:00

És mi, túl okos felnőttek, mi, az asztalon könyöklők, csak irigyen nézzük őket, mert nem férünk az asztal alá. Meg nem fér bele a fejünkbe, hogy az asztal alattiak népe nem átall székre pattanni, székparipán elvágtatni, csillagokig meg sem állni...

Ki lakik az asztal alatt?

Játsszák: Bánky Sára és Urszinyi Ádám

Alkotók
Dramaturg és rendező: Kocsis Rozi (Blattner Géza-díjas)
Tervező: Bódiné Kövecses Anna, Nagy Kovács Géza
Zeneszerző: Rab Viki

Előadás hossza: 20 perc + 20 perc játék
0-4 éves  korig
A Bemutató ideje: 2022. Október 1.

Ajánlatunk


Csak a szeretet: az egyetlen és ősi, időn és téren átívelő, mindannyiunkat összekötő energiáról beszél Magyarország első számú újcirkusz-társulata, a Recirquel új produkciója. A Vági Bence művészeti vezető rendezte Solus Amor a társulattal való többéves közös munka során megteremtett „cirque danse” nyelvén megszólaló monumentális előadás korunk természet és csoda iránti vágyódásából meríti erejét.

“Mert van a Stradivari és egy átlagos hegedű, A Stradivari Stradivari, a másik meg középszerű! És én hazudhatnék neked tovább, de nem teszem! Te nem középszerű vagy, hanem tehetségtelen.

Ajánló


Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

Fellegi Anna - ének Budapesti Akadémiai Kórustrásaság (karigazgató: Balassa Ildikó) ARLtistic Dance Company (koreográfus: Albert Réka Lilla) Budafoki Dohnányi Zenekar…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!