Program


Príma Donnák - Kolonits Klára

Príma Donnák - Kolonits Klára

Príma Donnák
KOLONITS KLÁRA
Ünnepi gálaest magyar és angol felirattal

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: február 10. szombat, 19:30

Különleges karrier Kolonits Kláráé. Vélhetően ő az egyetlen szoprán a világon, aki előbb énekelte el A kékszakállú herceg vára Juditját, mint Az Éj királynőjét. Érthetetlenül hosszú, közel egy évtizedes volt az út, amíg Kolonits Klára az OPERÁ-ba ért, ahol azonnal főszerepben, a Così fan tutte Fiordiligijeként debütált. Mozarthoz azóta sem lett hűtlen, a salzburgi zseni összes repertoáron levő művében kapott méltó feladatot. A szoprán igazi otthonát a hazai és nemzetközi bel canto-hősnők világában találta meg. Bellini, Donizetti és Meyerbeer művein kívül olyan ritkaságokban is megcsillanthatta különleges technikáját, mint Donizetti Szegeden előadott Stuart Máriája. De éppen olyan fontosak Kolonits számára Erkel művei is, Szilágyi Erzsébeten és Melindán kívül koncerten Bátori Máriát és Erzsébetet is élő lemezre énekelte. Bel Canto Reloaded című CD-je a nemzetközi szakma érdeklődését is felkeltette.

Ajánlatunk


A valaha volt legjobbnak tartott Queen-show érkezik egy felejthetetlen koncertre! Több ez, mint nosztalgia: a számtalanszor díjazott és méltatott, világhírű Killer Queen együttes kapcsán a neves People magazin egyenesen úgy nyilatkozott, hogy Freddie Mercury újra él! Itt az alkalom, hogy átélje a hátborzongató csodát és ezrekkel énekelje a jól ismert szövegeket.

Győrben ünnepel a legendás gitáros, Michael Schenker!

Gyere el! Nem fogsz megváltozni, de lesz a darabban egy-két hozzád hasonló figura. Talán még azt is megtudod, hogy miért ANYÁM ORRA a címe!

Ajánló


Móricz Zsigmond története nagyon is időtálló témát jár körül: hogyan irányítják a nők a férfiakat a háttérből? A darab végére…

Szerző: William Somerset Maugham: CSODÁLATOS VAGY, JÚLIA! színház két részben a Játékszín színpadára alkalmazta: Németh Ákos

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!