Program


Kortárs tánc, nemcsak a kortársaiddal

Kortárs tánc, nemcsak a kortársaiddal

Kortárs tánc, nemcsak a kortársaiddal – Bontsuk le együtt a generációk
közti határokat és éljük meg a közösség élményét!

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. október 15. szombat, 15:00

káva stúdió
időtartam: 60 perc
korosztály: 20 -70 éves korig

– Hozz magaddal valakit egy másik generációból!

Simkó Beatrix generációkat összekötő kortárs tánc foglalkozása. A kredenc a pincében maradt című táncszínházi előadás kiegészítő programja október 15-én kerül megrendezésre a MU Színházban található Káva Stúdióban.

.Az esemény résztvevői olyan helyzetgyakorlatokban vehetnek részt, melyek az előadás próbafolyamatát képezték: a különböző generációk tagjai a tánc eszközével oszthatják meg egymással személyes élményeiket és történeteiket, reflektálhatnak több, mindannyiunkat érintő témára. A 1,5 órás foglalkozás fejleszti a kreativitást és segít abban, hogy idősek és fiatalok könnyebben utat találjanak egymáshoz. Hiszen a tánc, közösségi élmény. Éljük meg együtt, és bontsuk le a korosztályok közti határokat!

Kinek?
20-tól 70 éves korig

Mikor?
2022. október 15-én 15:00-16:30-ig

Hol?
MU Színház, Káva Stúdió

Hogyan?
A foglalkozáson való részvétel díja 1000 Ft. Jegyvásárlás a MU Színház oldalán keresztül lehetséges.

Kivel?
Simkó Beatrix táncművész, koreográfus, médiaművész

Tanulmányait a Moholy-Nagy Művészeti Egyetemen és a Hamburgi Egyetemen folytatta média és performansz területen. Több mint tíz éve aktív szereplője a kortárs táncszcénának Budapesten, illetve az elmúlt hat évben számos nemzetközi koprodukcióban dolgozott. Az európai Aerowaves és Life Long Burning programok beválogatott művésze, és szoros együttműködésben dolgozik a budapesti Műhely Alapítvánnyal. Munkáiban a közvetlen környezetünk egyénre gyakorolt hatásait vizsgálja és kutatja, melyet a test expresszív, non-verbális kifejezőeszközein keresztül mutat be.

Ajánlatunk


Kukorica Jancsi és Iluska megindító szerelmi története, a csodás, magyar népmesei motívumokban bővelkedő daljáték, mely híven követi az eredeti művet - és amely több mint száz éve visszatérő sikerdarabja a hazai és határon túli színpadoknak -, negyven év után ismét látható lesz a Budapesti Operettszínházban.

Molnár Ferenc vígjátéka egy furcsa szerelmi négyszög története ironikus, szívfacsaró mese.

Ajánló


Móricz Zsigmond története nagyon is időtálló témát jár körül: hogyan irányítják a nők a férfiakat a háttérből? A darab végére…

Macskabál van az elhagyott színház ódon színpadán. Minden évben egyszer megrendezik a bált, és erre összegyűlnek a környék - nagyon…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!