Program


Legyél Te is jégkorszaki mamutvadász!

Legyél Te is jégkorszaki mamutvadász!

Legyél TE is jégkorszaki mamutvadász!
családi felfedezőnap az őskorban



 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. november 6. vasárnap, 10:30

A 6-12 éves korosztálynak ajánlott játszóházban a hagyományok, a történelem és a természettudományok varázslatos világában kalauzolják el a családokat a vasárnapi élményprogramok. A játékos felfedezőnapokon minden érzékszervünkre hatva segítenek felfedezni ezeket az érdekes témákat az interaktív és kreatív feladatok. A családi délelőttöket a Budaörsi Régészeti Múzeum „Utazó Múzeum” programja hozza el az Erzsébetligeti Színházba.

Helyszín: Harmónia Szalon

A program hossza kb 120 perc.

Ajánlatunk


Fadinard esküvőre készül, de a lova megeszi egy katona szeretőjének szalmakalapját. Hogy a tomboló katona ne verje szét a lakását és a lagziját, Fadinard kénytelen beszerezni egy ugyanolyan kalapot, miközben menyasszonyt, apóst, násznépet kell percenként leszerelnie. Kortalan francia csúcsbohózat.

A belépőjegy tartalma a múzeum kiállításának megtekintését (végvári életpanoptikum, huszárbaba gyűjtemény, régi eszközök gyűjteménye, porcelánbaba gyűjtemény, csárda múzeum, lovas eszközök gyűjteménye...) állatudvar, nyuszisimogató, magában foglalja a mosdó használatát, játszótérét és a program leírásában szereplő összes szolgáltatást.

Ajánló


A „Csirbiri” koncerten a filmkoncert zenei anyagából hallható válogatás, amely csokorba fogja Halász Judit egyedülálló pályafutásának legnépszerűbb alkotásait.

Boris Eifman / ifj. Johann Strauss A PYGMALION-HATÁS Balett két felvonásban

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!