Program


Lelki fröccs-Szendi Gábor: A sikeres ember

Lelki fröccs-Szendi Gábor: A sikeres ember

Majd' mindenki szeretné, ha sikeres lenne, vagy legalább a gyermeke azzá válna. Lehet a siker anyagi, de lehet a siker a képességeink kibontakoztatása. A legnagyobb siker persze az, ha a kettő együtt valósul meg.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. október 28. péntek, 18:00

Lelki fröccs – Szendi Gábor: A sikeres ember

Majd' mindenki szeretné, ha sikeres lenne, vagy legalább a gyermeke azzá válna. Lehet a siker anyagi, de lehet a siker a képességeink kibontakoztatása. A legnagyobb siker persze az, ha a kettő együtt valósul meg. A sikerhez vezető út a tehetség. A tehetségről úgy szokás beszélni, hogy az vagy van, azaz veleszületett, vagy nincs és akkor kár erőlködni. A kutatások azonban azt bizonyítják, hogy - leszámítva bizonyos testi, érzékszervi, fiziológiai  adottságokat - ahol tehetséget keresünk, mindig szorgalmat, kitartást, állhatatosságot találunk. Nyilvánvalóan mindenkiben más tehetségek lappanganak, ezeket lehet kibontakoztatni rengeteg gyakorlással. Holnaptól bárki belevághat. 

Ajánlatunk


Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. De ha muszáj másnak mutatnod magad, mint aki vagy? Hit, remény, szeretet, munka, család, haza, tegnap, ma, holnap, én, te – és ketten együtt.

Próbák ideje alatt a nézőtér nem látogatható. Előadások idején az épületlátogatás szünetel.

Kevesen remélték már, de 2024. június 1-jén sokak álma válik valóra. Egy nagykoncert erejéig összeáll egy korszak emblematikus együttese, a HUNGÁRIA.

Ajánló


A valaha volt legjobbnak tartott Queen-show érkezik egy felejthetetlen koncertre! Több ez, mint nosztalgia: a számtalanszor díjazott és méltatott, világhírű…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!