Program


Lesz, ami lesz | Szilveszteri különkiadás
2

Lesz, ami lesz | Szilveszteri különkiadás

Színészeink a legkülönfélébb, mindnyájunk számára ismerős helyzetekben rögtönöznek majd és dolgozzák fel a mindennapok néhol komoly, néhol pedig egészen abszurd szituációit.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. december 31. vasárnap, 19:00

Lesz, ami lesz / Szilveszteri különkiadás

A Pesti Színházban 15 és 19 órás kezdettel a Lesz, ami lesz című improvizációs sorozatunk szilveszteri különkiadása kerül színpadra. Ennek keretében önfeledt színházi játék részesei lehetnek azok, akik velünk tartanak: színészeink a legkülönfélébb, mindnyájunk számára ismerős helyzetekben rögtönöznek majd és dolgozzák fel a mindennapok néhol komoly, néhol pedig egészen abszurd szituációit.
Tartsanak velünk és várjuk együtt az újévet!

Délutáni csapat (15 óra):
Bach Kata
Brasch Bence
Hegyi Barbara
Seress Zoltán
Nagy-Kálózy Eszter
házigazda: Rudolf Péter

Esti csapat (19 óra):
Horváth Szabolcs
Kovács Patrícia
Orosz Ákos
Ötvös András
Gyöngyösi Zoltán
házigazda: Rudolf Péter

Ajánlatunk


Richardnak valami hiányzik a munkahelyére való mindennapi ingázáson és a családi életen túl. Mígnem egy szép napon, hazafelé tartva a vonatablakból észrevesz egy titokzatosan vonzó, fiatal nőt...

Az Attraction Látványszínház, a Britain's Got Talent 2013-as győztes csapata, először ad egészestés show-t Magyarországon! A fantasztikus látványú és koreográfiájú előadás 2024. október 19-én, a Papp László Budapest Sportarénában látható először.

Budapest, 2024. október 10. – A Piero Barone, Ignazio Boschetto és Gianluca Ginoble alkotta világhírű olasz pop-opera trió, az IL VOLO, egy felejthetetlen koncerttel tér vissza Budapestre, hogy elvarázsolja a magyar közönséget az MVM Dome színpadán, 2024.10.10-én.

Ajánló


Nagy siker Európában: Norvégiától Olaszországig, Portugáliától Bulgáriáig, a nagy szimfonikus zenekar, a Lords of the Sound végre Magyarországra érkezik a…

A 2023|2024-es évad egy magyarországi bemutatóval indul, Tena Štivičić kortárs horvát drámaírónő 3tél című díjnyertes darabjával Alföldi Róbert rendezésében.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!