Program


LIBERTINE EST - Csirmaz Lucával, Kovács Eszterrel és Peller Mariann-nal beszélget Szabados Ági

LIBERTINE EST - Csirmaz Lucával, Kovács Eszterrel és Peller Mariann-nal beszélget Szabados Ági

Kapcsolataink vonzásában: hogyan szeretünk?
Csirmaz Lucával, Kovács Eszterrel és Peller Mariann-nal beszélget Szabados Ági a Játékszín színpadán
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: március 11. hétfő, 19:00

Idén nem csak egy napig tart a nőnap! Néhány nappal március 8-a után, március 11-én a Libertine Könyvkiadó inspiráló női szerzőivel vitatunk meg egy mindannyiunk számára jól ismert, az életünket egyszerre megkönnyítő és megnehezítő témát, a szeretet kérdését.
Pszichológia, mindfulness és spiritualitás találkozik a Játékszín színpadán, együtt adva választ a kérdésre: hogyan, hányféleképpen, és miért éppen így szeretünk?

Peller Mariann elválaszthatatlan a Libertine-től, hiszen debütáló regénye volt a Könyvkiadó első kötete. Pozitív személyiségéhez társult spirituális beállítottsága, humora, érzékenysége és képzelőereje, mindezekből táplálkozva született meg az első könyve, a Végtelen kísértés. A nagy sikerű spirituális szerelmi történetfolyam azóta két újabb kötettel gazdagodott. Mariann hétköznapjait is áthatja a spiritualitás, embertársai rezgéseit is nagyon jól megérzi. Kovács Eszter, a Mat on the Moon alapítója jógaoktatóként és meditációs tréningek vezetőjeként a jelenben meg- és átélt élet elkötelezett híve. Filozófiáját a Köszi, jól című könyvében foglalta össze, amelyben a jóga és a tudatos jelenlét adja az egyensúlyba hozott élet alapját. Csirmaz Luca, a PszichoLive pszichológusa egyike a Libertine új szerzőinek. 2023 végén megjelent Mintatörés című könyve kötődési minták lélektani hátterével és a biztonságos kötődés megteremtésével foglalkozik. Luca a kötetben nagy hangsúlyt fektet a saját történetére, amely a pszichológiai szövegek mellett versek és rövid prózai szövegek formájában kapott helyet a kötetben.

Három inspiráló nő, három különféle megközelítés, egy cél: feltárni a szeretet és a szeretés mibenlétét. Kapcsolatainkat, tapasztalatainkat és kicsit talán a szívünket is kitesszük a Játékszín színpadára, hogy a beszélgetés során megpróbáljuk ezen a sokféle szakmai és személyes nézőponton keresztül megfejteni, hogyan kell jól szeretni.

Ajánlatunk


A világon először a Madách Színház kapta meg a jogot, hogy non-replica változatban állítsa színpadra a Mamma Mia! musicalt. A bemutató 2014 augusztusában a Szegedi Szabadtéri Játékokon, szeptemberben pedig a Madách Színházban volt.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!