Program


Manipulációink Hálójában - Mentalista Show

Manipulációink Hálójában - Mentalista Show

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett rá. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: október 13. péntek, 19:00

Gondolatolvasás, Jövőbelátás, Hipnózis és Telepátia. Vajon létező dolgok vagy csupán az emberi elme Manipulálásáról van szó? Vajon mekkora hatással lehetünk a másikra? Hogyan befolyásoljuk egymás gondolkodását és döntéseit? Egészen pontosan mekkora hatalmunk lehet a másik ember felett? A "Manipulációink Hálójában" című előadásában Ba Marcell Mentalista lenyűgöző illúziókkal és mentális képességei segítségével válaszolja meg ezeket a kérdéseket.

 

Vajon hol kezdődnek ezek a manipulációk? Az iskolában? A magánéletben? A munkahelyen? Vagy esetleg a politikában?

A válasz az, hogy egész életünkben körbevesznek minket, viszont Ba Marcell Mentalista előadás során egy új szintre emeli a befolyásolást és mutatványai segítségével még a szabad akarat létezését is megkérdőjelezi!

 

FIGYELEM! 

A műsor során megtapasztalható élmények és mutatványok szuggesztív jellege akár maradandó változásokat is okozhat, megtekintését csak saját felelősségre ajánljuk!

Ajánlatunk


zenés családi roadmovie 10-től 100 éves korig

Rádiós, a fiatal tudós a számítógépe tökéletesítésén dolgozik a padláson. Ide érkezik meg négy bolyongó szellem – Kölyök, Meglökő, Herceg és Lámpás – az igazi hősök, akiket kihagytak a mesékből. Itt szeretnének találkozni a Révésszel, aki elviszi őket egy távoli csillagra, az „örökre szépek” bolygójára, ahol végre otthonra lelhetnek..

Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök emberi értékekről, de ravaszságról, cselvetésekről és gyarlóságról is.

Ajánló


Koncz Zsuzsa a magyar popzene állócsillaga, 2024. április 13-án tizennegyedszer lép a Papp László Budapest Sportaréna színpadára.

a Kultúrbrigád és az Átrium előadása

musical Az előadást angol felirattal játsszuk.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!