Program


Margó Irodalmi Fesztivál - Bereményi kalapja / premier előtt

Margó Irodalmi Fesztivál - Bereményi kalapja / premier előtt

A Magyar Copperfield szerzője, a Libri irodalmi díjas Bereményi Géza íróként és filmkészítőként is több generáció életérzését összegző művek szerzője. Először Cseh Tamásnak írt dalszövegeivel lett országosan ismert, aztán novelláival, forgatókönyveivel, színdarabjaival, később a filmrendezéseivel. A róla készült egész portréfilmben Tóth Barnabás kíséri-kérdezi heteken át Bereményit, nemcsak úgy, mint fiatalabb rendező-kolléga, hanem úgy is, mint egykori gyerekszínész, aki 35 éve…  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. június 12. vasárnap, 20:00

A Magyar Copperfield szerzője, a Libri irodalmi díjas Bereményi Géza íróként és filmkészítőként is több generáció életérzését összegző művek szerzője. Először Cseh Tamásnak írt dalszövegeivel lett országosan ismert, aztán novelláival, forgatókönyveivel, színdarabjaival, később a filmrendezéseivel. A róla készült egész portréfilmben Tóth Barnabás kíséri-kérdezi heteken át Bereményit, nemcsak úgy, mint fiatalabb rendező-kolléga, hanem úgy is, mint egykori gyerekszínész, aki 35 éve a gyerek Bereményit alakította az Eldorádóban.

A film sok zenével, sok filmrészlettel, sok játékos elemmel és sok baráttal (Bagó Bertalan, Can Togay, Cserhalmi György, Cserna-Szabó András, Gödrös Frigyes, Jánossy Lajos, Járai Márk, Ónodi Eszter, Sőth Sándor) rajzolja meg Bereményi portréját.

Tájékoztatjuk nézőinket, hogy a program befogadott produkció, ezért a Városmajori Szabadtéri Színpad kedvezményei nem érvényesek rá.

Közreműködők

Rendező: Papp Gábor Zsigmond

 

Fellép: Bereményi Géza, Járai Márk

Ajánlatunk


A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű túrák is elérhetőek. Jegyár: 9000 Ft Próbák ideje alatt a nézőtér nem látogatható. Előadások idején az épületlátogatás szünetel.

Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. De ha muszáj másnak mutatnod magad, mint aki vagy? Hit, remény, szeretet, munka, család, haza, tegnap, ma, holnap, én, te – és ketten együtt.

Ajánló


A tánc-thrillerben felbukkanó alakok kettős kötődésűek: egyrészt leképezik az alapmű karaktereit, másrészt lakói vagy alkalmazottai a műintézménynek. A Herceg anyja…

43. alkalommal rendezik meg áprilisban az Országos Táncháztalálkozó és Kirakodóvásárt, a Kárpát-medence legnagyobb élő népművészeti összművészeti eseményét.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!