Program


Maugham-Nádas-Szenes: Imádok férjhez menni

Maugham-Nádas-Szenes: Imádok férjhez menni

Viktória imád férjhez menni: úgy tudja, hogy férje Bill meghalt az I. világháborúban, ezért újra férjhez megy, mégpedig elhunyt férje barátjához, Freddy-hez... Helyzetkomikum, szellemes párbeszédek, nyelvi humor, remek zenék – mi kell még egy kellemes nyári színházi estéhez?

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. augusztus 8. kedd, 20:30

Maugham-Nádas-Szenes: Imádok férjhez menni
A Cervinus Teátrum előadása

Somerset Maugham, a kiváló angol író egyik legnépszerűbb vígjátéka, az Imádok férjhez menni Nádas Gábor zenéivel és Szenes Iván dalszövegeivel évtizedek óta sikerrel szerepel a az igényes szórakoztatásra törekvő színpadokon. Viktória imád férjhez menni: úgy tudja, hogy férje Bill meghalt az I. világháborúban, ezért újra férjhez megy, mégpedig elhunyt férje barátjához, Freddy-hez. Megállapodott házaspárként tengetik életüket, amikor megérkezik a frontról Victoria több éve halottá nyilvánított első férje. A két férfi között megindul a harc. Melyikük válhatna el az asszonytól? Helyzetkomikum, szellemes párbeszédek, nyelvi humor, remek zenék – mi kell még egy kellemes nyári színházi estéhez?

Szereposztás:
Victória - Szemerédi Bernadett
Bill - Timkó János
Freddie - Boronyák Gergely
Mr. Paton - Nagy Róbert
Mrs. Shuttleworth - Jónás Gabriella
Raham, ügyvéd - Nádházy Péter
Montmorency / Pogson / Denise - Harcsa Boglárka
Taylor - Balázs Henrietta

Alkotók
Díszlet / Jelmez: Nagy Szilvia
Koreográfus: Magyari László
Rendező: Dósa Zsuzsa

Ajánlatunk


Az egyszerre szívszorító és mulatságos tragikomédiában két, egymástól távol élő nővér, az egykor szépségükről elhíresült Szkalla-lányok sokszínű, sokféle dinamikájú küzdelmét látjuk az idő múlásával, a méltósággal viselt öregedésért, a külvilág figyelméért, az emberi kapcsolatok megtartásáért.

Az eutanázia kérdése az ókor óta foglalkoztatja a közvéleményt. Szókratész, Platón és Seneca is támogatta, de az orvostudomány megalapítója, Hippokratész például ellenezte. A kérdés, van-e joga az embernek beavatkozni saját halálának folyamatába, ma is heves vitákat vált ki.

Ajánló


2024. április 27-én Fluor Tomi és Diaz a Budapest Sportarénában ünnepli meg a nagy szülinapot.

A fiatal Edmond Dantest a menyegzőjéről viszik el a rendőrök egy feljelentés alapján. If várának börtönébe kerül, ahonnan nincs visszatérés.…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!