Program


Mesék a fenyvesből

Mesék a fenyvesből

A Mesék a fenyvesből egy élőzenés, improvizált meseelőadás, amit kifejezetten családok számára hoztunk létre, és 5 éves kortól ajánljuk.

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. december 9. szombat, 10:30

Egyszer volt, hol nem volt, az üveghegyen is túl, volt egyszer egy havas téli erdő. Kik életek itt? Milyen lények népesítették be? Hóbagoly? Erdei manók? Kisegér? Vörösbegy? Jégtündérek?

Mondjátok meg ti, és mi életre keltjük a szereplőket!

Családi mesedélelőttünkön a téli tájban barangolunk, és olyan történeteket viszünk színre, amiket még soha senki nem láthatott - hiszen a helyszínen, a gyerekek ötletei alapján születnek. Díszletet nem használunk, a színészek játéka, az élőzene és fénytechnika a gyermekek fantáziájában teremti meg a varázslatot. Az előadás módszertani alapjait a drámapedagógia és a mesepszichológia adják.

Zene: Hoppál Basspoetry Mihály

Ajánlatunk


Interaktív impróshow. Egy pörgős este tele nevetéssel, fordulatokkal és váratlan megoldásokkal. Az alap Momentán-élmény.

Janikovszky – lánykori nevén Kucses – Éva tizenkét és tizennyolc éves kora között, 1938-tól 1944-ig vezette a naplóját. Negyedik naplófüzetének borítóján ceruzával írva ez áll: „Kizárólag az utókor számára.”

Mit jelent nekünk József Attila? Ismerjük az életét. Van kedvenc versünk tőle. Életszakaszainkban újra- és újraértelmezzük sorait. De ritkán gondolkozunk el azon, hogy milyen pusztító szenvedély és szeretni vágyás élt benne.

Ajánló


Budafoki Dohnányi Zenekar Budapesti Akadémiai Kórustrásaság (karigazgató: Balassa Ildikó) ARLtistic Dance Company (koreográfus: Albert Réka Lilla) vezényel: Guido Mancusi

Mary Chase groteszk vígjátékának címszereplője egy több mint két méter magas, nagy fehér nyúl, akit Harveynak hívnak. Ez a Harvey,…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!