Program


Mesénkben a sorsunk? Koltai Róbert és Micimackó

Mesénkben a sorsunk? Koltai Róbert és Micimackó

Sorozatunkban híres emberekkel beszélgetünk arról, hogyan függ össze kedvenc meséjük életük alakulásával. Az est vendége Koltai Róbert Jászai Mari-díjas színművész, Érdemes Művész, valamint Micimackó és barátai
Házigazdák: Szedlmayer Bea és Korpusz Sándor, a Sajátmese módszer megalkotói

Aktuális előadások



"Mackó hirtelen megállt, és izgatottan mutatott a földre:
-Ide nézz!
- Hová? - kiáltott Malacka, és nagyot ugrott ijedtében. De rögtön észrevette, hogy gyávaság volt így megijedni, tehát még egyet-kettőt ugrott, jelezve, hogy ő ezt csak tornagyakorlat gyanánt teszi." (Részlet a műből, ford. Karinthy Frigyes)

Koltai Róbert harminc évvel ezelőtt a kaposvári Csiky Gergely színházban hatalmas sikerrel játszotta Micimackót. A rendkívüli színészi alakításon túl még mi lehet a siker titka? Miért szeretjük annyira Micimackót és barátait? Hogyan szólnak a történetek rólunk és nekünk? Mindannyiunk lelkében ott él Micimackó, Malacka, Nyuszi, és a Többiek, és kalandjaik velünk is megesnek olykor. Egy derűs este, ahol jót mulathatunk azon, ahogyan a mese szeretetteljesen megmutatja, milyenek is vagyunk valójában. Koltai Róberttel idézzük fel a Micimackó hangulatát és a mesével kapcsolatos élményeinket, és megtudhatjuk azt is, hogy a mese legmulatságosabb történetei szimbolikusan hogyan jelentek meg az ő életében.

„Gyermekoromban is ez volt az egyik kedvenc könyvem – aztán színészként újból összetalálkoztam Micimackóval. A hetvenes években mutattuk be, és legalább három évig játszottuk. Közben háromszor is felújították a darabot, de én maradtam Micimackó, az örök Micimackó.” (Koltai Róbert)

Ajánló


Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!