Program


MESEUDVAR: Jambóza Bábcirkusz

MESEUDVAR: Jambóza Bábcirkusz

Pantomim- és marionettjáték
kevés szöveggel, zenére

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. augusztus 3. szerda, 17:30

MESEUDVAR: Jambóza Bábcirkusz
Ajánlott korosztály: 3-70 év

Figyelem, figyelem! Világkörüli útjáról visszatért és most Önökhöz is ellátogat a világ legkisebb cirkusza, a Jambóza Bábcirkusz. Tessék csak, tessék! Tekintsék meg a világ összes tájáról idesereglett művészek fantasztikus produkcióit. Mirabella, a lábujjhegytáncosnő egyedülálló mutatványa! A három "Zsákk" bravúros ugrószáma! Az idomítás csodái! Bűvölet és szemfényvesztés! Lánctépő és szabaduló erőművész, a testnek és léleknek diadala! Bohócok! Csak ma este, és csak nálunk! Porondmester: Mügemajom. Csak tessék, csak tessék! Itt a soha vissza nem térő alkalom.

Játszható szabadtéren és kamaratermi körülmények között. A rövid, humoros és lírai jelenetek szereplői fából faragott marionettfigurák. A cirkuszi produkciók sorát élő bohócjelenet zárja. Már a legkisebbek is jól szórakoznak rajta.

Bábok és bőröndök: Mátravölgyi Ákos
Kalapok, kosztüm: Fekete Anetta
Egyik hölgy: Tóth Anita
Másik hölgy: Szluka Judit

Az előadás létrehozásában segítséget nyújtottak:
Soros Alapítvány
Ciróka Bábszínház
Ágoston Béla
Kutas Rudolf
Kiss Tamás

Jó szórakozást kíván a cirkusz társulata!

Ajánlatunk


Az István, a király egy családi viszály története: Géza fejedelem halála után fia örökölné a hatalmat, de a hagyományokra hivatkozva nagybátyja, Koppány is tömegeket gyűjt maga köré. István külföldi támogatással megszilárdíthatja a pozícióját, de a véres összecsapás elkerülhetetlen.

Macskabál van az elhagyott színház ódon színpadán. Minden évben egyszer megrendezik a bált, és erre összegyűlnek a környék - nagyon is emberi tulajdonságokkal felruházott - macskái. Eltáncolják és eldalolják életüket.

Ajánló


Kökény Attila és Rakonczai Viktor 2022-ben újra "egymásra találtak" és elhatározták, hogy közös munkába kezdenek, melynek első nyilvános előadása Debrecenben…

Nagymama, lány, unoka. Mindegyik mást akar, mindegyik másként, mással szeretné élni az életét. Teri például szeretője mellett képzeli el a…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!