Program


Michael Ende: Momo - a Club Színház előadása
5

Michael Ende: Momo - a Club Színház előadása

F16 József Attila Stúdiószínpad
Esemény kezdése: 2022. 06. 05. (vasárnap) 19.00
70 perc, szünet nélkül

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. június 5. vasárnap, 19:00

Leírás: A Club Színház BarbekYou diákszínjátszó csoportjának előadása! Az előadás az Országos Diákszínjátszó Fesztiválon Arany minősítést szerzett!

"A mesék, a formába öntött téridő nagy, csapkodó pántlikái, univerzumszerte virágoznak és széttekerednek az idők kezdete óta. És fejlődnek is. A leggyöngébbek elpusztulnak, a legerősebbek fennmaradnak és minden újrameséléskor továbbterebélyesednek… mesék átkacskaringózva és belengve a sötétséget.

A mesék sablonokat vésnek be, elég mélyeket ahhoz, hogy az emberek kövessék őket, ugyan úgy, ahogyan a víz bizonyos útvonalakat követ lefelé a hegyoldalon. És minden alkalommal, amikor új szereplők járnak a mese ösvényén, a megszokás továbbmélyül.
Ezért ismétli folyton magát a történelem. Így aztán ezer hős lopta el a tűzet az istenektől, bármi is legyen az. Ezer farkas falta fel a nagymamát, bárki is legyen az. Ezer és ezer királykisasszonyt csókoltak meg, főleg alvás közben. Milliónyi tudatlan szereplő haladt, tudtán kívül, végig a mese útjain.
A meséket nem érdekli, ki vesz részt bennük. Csupán az számít, hogy a mese elmondódjon, hogy a történet megismétlődjön.
Vagy ha jobban tetszik, gondolj rájuk ekképpen: A mese élősködő életforma, s elferdíti az életeket csakis magának a történetnek a szolgálatában. Egyszer volt, hol nem volt…

 

Rendezete: Halász Tibor

Szereplők: Abonyi Kincső; Bodor Réka; Dombóvári Zoé; Erdélyi Bíborka; Fazekas Zsófia; Gönczi-Kovács Eszter; Gyulai András; Hodosi Csanád; Horváth Barnabás; Nagy Angéla; Rostás Boglárka

 

A program/előadás az Emberi Erőforrások Minisztériuma támogatásával valósul meg.

Ajánlatunk


A filmek és játékok zenéin alapuló koncertek Európa-szerte ismert specialistája, a francia Overlook Events a tavaly decemberi teltházas A Gyűrűk Ura legszebb dalai koncert után most a Harry Potter-filmek legemlékezetesebb zenéit bemutató műsorral tér vissza.

Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

Ajánló


A világhírű francia mágus, Eric Lee először Budapesten.

Az István, a király egy családi viszály története: Géza fejedelem halála után fia örökölné a hatalmat, de a hagyományokra hivatkozva…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!