Program


MICIMACKÓ- Hadart Szinház előadása

MICIMACKÓ- Hadart Szinház előadása

Réges-régen, de a múlt péntek óta biztos, Micimackó és barátai - a fontoskodó Nyuszi, a tudálékos Bagoly, a félénk Malacka, a sértődős Füles, Kanga, no meg a vidám, ugrálós Tigris - a Százholdas Pagonyban élik kalandokkal teli életüket.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. május 26. csütörtök, 10:00

A Hadart Színház előadása
mesemusical egy felvonásban

Réges-régen, de a múlt péntek óta biztos, Micimackó és barátai - a fontoskodó Nyuszi, a tudálékos Bagoly, a félénk Malacka, a sértődős Füles, Kanga, no meg a vidám, ugrálós Tigris - a Százholdas Pagonyban élik kalandokkal teli életüket. El sem tudnák képzelni máshol.
Ám vidám mindennapjaikat egy váratlan hír érkezése fenekestül felforgatja. Imádott otthonukat, a Százholdast Pagonyt, el akarják adni a fejük fölül, akarom mondani a lábuk alól. Akkor viszont mindannyiuknak menniük kell. De hová? Összedugják hát a fejüket, hogy hogyan akadályozhatnák meg ezt a számukra elképzelhetetlen helyzetet. Gyertek el az előadásra és szurkoljatok kis barátainknak az otthonuk megmentéséért. Minél többen vagytok, annál nagyobb az esélye, hogy Micimackó zseniális ötlete beválik. Fordulatos vidám mese, amiben sok kaland vár Micimackóra és barátaira, de egy dolog sosem változik, hogy Micimackó szereti a mézet. Vidámságban nem lesz hiány és annyit elárulhatunk, hogy az előadás nem szűkölködik fülbemászó dallamokban, táncokban, és nem utolsósorban jellegzetes Micimackói humorban sem.

Szereplők:
Micimackó: Maday Gábor
Malacka: Háda Boglárka
Nyuszi: Enyingi Zsófia
Füles: Gieler Csaba
Tigris: Bordás Mihály
Bagoly: Bálint Ildikó
Kanga: Eszlári Judit
Róbert: Gida Monori Dominik

Író: Háda János
Zeneszerző: Baraczka Gergő

Rendező: Háda János

 

Ajánlatunk


bohózat két felvonásban

A világon először a Madách Színház kapta meg a jogot, hogy non-replica változatban állítsa színpadra a Mamma Mia! musicalt. A bemutató 2014 augusztusában a Szegedi Szabadtéri Játékokon, szeptemberben pedig a Madách Színházban volt.

Ajánló


Macskabál van az elhagyott színház ódon színpadán. Minden évben egyszer megrendezik a bált, és erre összegyűlnek a környék - nagyon…

Márai Sándor világsikerű regénye a késői leszámolás drámája.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!