Program


Napkeletre nézzetek!

Napkeletre nézzetek!

„Napkeletre nézzetek
Tépett lelkű emberek
Akit várva vártatok
Fönn a csillag, fönn ragyog.”

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. december 17. szombat, 16:00

Napkeletre nézzetek! – bábtáncoltató betlehemes játék
Az előadást 4 éves kortól ajánljuk!

A karácsonyi ünnepkör legkedvesebb játéka a középkori eredetű betlehemezés. A magyar népi kultúrában a bábtáncoltató betlehemezésnek is nagy hagyománya van, ahol angyalok, pásztorok és más természetes anyagból készült szereplők karácsonyi énekeket zengenek, tréfás párbeszédekben évődnek, úgy nyitják meg szemünket a látásra, fülünket a hallásra és hívnak bennünket, hogy ebben a nagy harsányságban, lármában meghalljuk karácsony igazi örömüzenetét.
Induljunk el mi is a Csillag irányába, és tiszta lélekkel érkezzünk meg a jászolbölcsőhöz, a boldog gyermekkori emlékekhez.

Látványterv: Lenkefi Réka, Lenkefi Zoltán
Rendező: Soós Emőke
Muzsikál: Lovas Gábor
Játsszák: Biró Gyula, Czumbil Örs, Soós Emőke

Ajánlatunk


A kubai mulatók forró, szivarfüstös éjszakáinak sztárja, a kubai nép elsőszámú kedvence, a HABANA SOCIAL CLUB zenekar a 2024-es világkörüli utolsó turnéjára kiegészült a világhírű Tropicana Club szólótáncosaival és így egy különleges műsorral várja mindazokat, akik egy igazi karibi élményre vágynak.

A zenés színház történetének egyik legjelentősebb darabja tér vissza a budapesti közönség elé.

Mary Chase groteszk vígjátékának címszereplője egy több mint két méter magas, nagy fehér nyúl, akit Harveynak hívnak. Ez a Harvey, Elwood bácsi legjobb barátja, egyesek szerint nem is létezik, csak az ő fejében, de a valóságban mégis sok galibát és félreértést okoz.

Ajánló


A világhírű francia mágus, Eric Lee először Budapesten.

Fellegi Anna - ének Budapesti Akadémiai Kórustrásaság (karigazgató: Balassa Ildikó) ARLtistic Dance Company (koreográfus: Albert Réka Lilla) Budafoki Dohnányi Zenekar…

Ildikó kiváló szakpolitikus, aki komoly karrier előtt áll, amennyiben le tudja küzdeni egy apró hibáját: nem tud hazudni.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!