Program


Nemkívánatos személyek

Nemkívánatos személyek

Batiment 5
francia dráma, 105 perc, 2023
francia nyelven, magyar felirattal

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: április 8. hétfő, 16:30

Rendező: Ladj Ly
Szereplők: Anta Diaw, Alexis Manenti, Steve Tientcheu, Aurélia Petit

 

Párizs külvárosában egy épületbontás során rosszul lesz és meghal a helyi polgármester. Utódjának egy fiatal, ambiciózus orvost neveznek ki, akit politikai alapon választanak meg. A rossz hírű környék munkásokból és bevándorlókból álló lakosai gyanakodva tekintenek az új polgármesterre és több együttérzést és segítséget várnak tőle. A politikát átszövő korrupció azonban a lakhatásra és ingatlangazdálkodásra is kiterjed, ami egy helyi aktivistát arra ösztönöz, hogy az elesettek élére állva mind harsányabban szálljon szembe a politikai akarattal. A fokozódó elégedetlenség azonban egyre több törvénytelenséget eredményez és egyre nagyobb biztonsági kockázattal jár.

Díjak: Torontói Nemzetközi Filmfesztivál 2023

Bemutató dátuma: 2024.04.04.

Forgalmazó: Vertigo Média Kft.

Ajánlatunk


A világon először a Madách Színház kapta meg a jogot, hogy non-replica változatban állítsa színpadra a Mamma Mia! musicalt. A bemutató 2014 augusztusában a Szegedi Szabadtéri Játékokon, szeptemberben pedig a Madách Színházban volt.

elkafkásodás két részben

A Müpa-beli koncerten balladák és tempósabb dalok, a legnagyobb slágerek közül huszonnégy szám csendül fel, ahogy eddig még soha: akusztikus, kamarazenei átiratban, két vokalista, zongora, hegedű, cselló és fuvola kíséretével.

Ajánló


Kevesen remélték már, de 2024. június 1-jén sokak álma válik valóra. Egy nagykoncert erejéig összeáll egy korszak emblematikus együttese, a…

1905. Elárverezik a párizsi Operaház teljes hajdani berendezéseit. Többek között egy csillárt, amely a kikiáltó szerint egy máig sem…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!