Program


New Jazz from Finland - Katu Kaiku: Broken Piece - Lemezbemutató
2

New Jazz from Finland - Katu Kaiku: Broken Piece - Lemezbemutató

Az ifjabb finn zenészgeneráció tagjaiból alakult Katu Kaiku trió a műfajok peremvidékén érzi magát igazán otthon: a modern jazzt a progresszív rock és a pop gondosan válogatott elemeivel egyesíti. Álomszerű, keserédes dallamok, kifinomult dinamikai árnyalatok és kidolgozott dobszólamok teremtenek meditatív, mégsem befelé forduló hangzásvilágot.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett rá. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: november 5. szombat, 20:00

KÖZREMŰKÖDIK:

Adele Sauros - szaxofonok

Mikael Saastamoinen - basszusgitár

Erik Fräki - dob

Az ifjabb finn zenészgeneráció tagjaiból alakult Katu Kaiku trió a műfajok peremvidékén érzi magát igazán otthon: a modern jazzt a progresszív rock és a pop gondosan válogatott elemeivel egyesíti. Álomszerű, keserédes dallamok, kifinomult dinamikai árnyalatok és kidolgozott dobszólamok teremtenek meditatív, mégsem befelé forduló hangzásvilágot. Három magabiztos és kísérletező szellemű fiatal gondolatgazdag zenéje ez, amely gyógyírt kínál a hajszolt elmének.

A Katu Kaiku 2013 óta kalandozik a hangok végtelen univerzumában. Tagjai valamennyien a finn és nemzetközi jazzélet aktív szereplői, olyan együttesekben, mint az Olavi Louhivuori Superposition!, a VIRTA és az OK:KO. Második, nagy kritikai sikert aratott lemezük, a Luna (2019, Svart Records) elrugaszkodott a trió akusztikus-avantgárd gyökereitől, hogy elfoglalja méltó helyét a crossover jazz legfényesebb csillagai között. A zenei űrutazás fülbemászó dallamai és magával ragadó groove-jai ellenállhatatlanul repítik át a hallgatót a pop, az elektroakusztikus kortárs zene és a minimálzene közötti határokon. A Katu Kaiku harmadik albuma, a Broken Piece a finn Eclipse kiadónál jelenik meg 2022. november 4-én, a zenei anyagot az Opus közönsége ismerheti meg először élőben.

Az asztalfoglalás a jegyvásárlás során automatikusan megtörténik.

Páratlan számú ülőhely foglalásánál előfordulhat, hogy az asztalt meg kell osztania másokkal.

Vacsoravendégeinknek 19 órai érkezést javaslunk.

Az asztalfoglalásokat legkésőbb 20 óráig tudjuk fenntartani!

Ajánlatunk


Eros Ramazzotti megkérdőjelezhetetlenül az egyik legsikeresebb előadó olyan dalokkal, amelyek beleírták magukat az olasz zenei törénelembe és a világ minden pontján ismertté váltak. 2023. április 19-én újra hazánkba látogat, a Budapest Sportarénába!

Komédia a köbön! Egy falrengető vígjáték, amely színpadon és filmen egyaránt nagy sikereket aratott!

Igazából karácsony – december 28-án az MVM Dome-ban!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!