Program


Nyári Károly adventi koncertje

Nyári Károly adventi koncertje

Nyári Károly az ország legismertebb énekes zongoristája megannyi teltházas koncertje után ismét a gyömrői Hankó István Művészeti Központban lép színpadra, ezúttal a Budapesti Jazz Szimfonikus Kamarazenekar közreműködésével.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. december 10. szombat, 19:00

Nyári Károly adventi koncertje

Adventi koncertjén a meghitt karácsonyi dalok mellett természetesen legkedvesebb saját slágerei is felcsendülnek majd. A művész virtuóz zongorajátékával, énekhangjával és karizmatikus egyéniségével most is biztosan elvarázsolja majd a közönséget. Az este meghívott vendégével, Nyári Alizzal énekelt duettek pedig még különlegesebbé teszik ezt a zenei élményt.

Ajánlatunk


Tartson velünk egy igazi házibuliba!

A boldogságot, a szerelmet, a szeretetet széles e világon, számtalan kalandon keresztül hajszoló, a végső békét azonban mégiscsak kedvese karjai között meglelő Peer Gynt a 19. századi drámairodalom egyik legösszetettebb alakja. A darab színrevitele és befogadása mindig kivételes erőpróba a rendező és néző számára egyaránt.

Kukorica Jancsi és Iluska megindító szerelmi története, a csodás, magyar népmesei motívumokban bővelkedő daljáték, mely híven követi az eredeti művet - és amely több mint száz éve visszatérő sikerdarabja a hazai és határon túli színpadoknak -, negyven év után ismét látható lesz a Budapesti Operettszínházban.

Ajánló


„Háromfogásos gourmet menü” – jellemezte a Bachtrack kritikusa Paavo Järvi koncertjét, amelyen Sibelius, Tüür és Beethoven egy-egy darabját tűzte műsorra.…

Poirot nyomozó kényelmes hazaútra vágyik a legendás, káprázatos Orient Expresszen. Csakhogy az előkelő útitársak között akad valaki, aki nagyon gyanús.…

Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. De ha…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!