Program


Ölelj meg! – Macikaland Mézföldön (Fábri)

Ölelj meg! – Macikaland Mézföldön (Fábri)

Az egész estés, lengyel–kínai, 2D-s számítógépes animáció egy felnövekvő, széltől is óvott Kismackóról, Teddy szól, aki születésnapján át szeretné élni élete első kalandját: elmenni a legendás Aranyföldre.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. október 23. hétfő, 10:30

Ölelj meg! – Macikaland Mézföldön
lengyel, animációs családi film, 75 perc, 2022
magyar nyelven

Rendező: Anna Blaszczyk

A Kismackó kívánságát a szunyókálást, bendőtömést és barlangi henyélést kedvelő Medve Apu nem méltányolja. Álma megvalósításához Teddynek nemcsak arról kell meggyőznie Apát, hogy az erdőn át az Aranyföldig vezető út kellemes is lehet; hanem be kell bizonyítania: elég idős ahhoz, hogy kalandra induljon. A méheket követve hőseink az erdő szélére érnek, ahol először szembesülnek a legnagyobb rejtéllyel: az emberek titokzatos világával. Ez a Bocs születésnap pedig egy életre szóló élménnyé válik, ami összekovácsolja Apát és Fiát.

Bemutató dátuma: 2023.05.11.
Forgalmazó: Pannonia Entertainment

Ajánlatunk


Ildikó kiváló szakpolitikus, aki komoly karrier előtt áll, amennyiben le tudja küzdeni egy apró hibáját: nem tud hazudni.

A belépőjegy tartalma a múzeum kiállításának megtekintését (végvári életpanoptikum, huszárbaba gyűjtemény, régi eszközök gyűjteménye, porcelánbaba gyűjtemény, csárda múzeum, lovas eszközök gyűjteménye...) állatudvar, nyuszisimogató, magában foglalja a mosdó használatát, játszótérét és a program leírásában szereplő összes szolgáltatást.

Ajánló


A világon először a Madách Színház kapta meg a jogot, hogy non-replica változatban állítsa színpadra a Mamma Mia! musicalt. A…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!