Program


Oltai Kata bemutatja: Black Mambas

Oltai Kata bemutatja: Black Mambas

Oltai Kata bemutatja: Black Mambas (2022) – angol nyelven angol felirattal/in English
A Harmadik szem dokumentumfilmklub programja

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: május 7. kedd, 19:00

2024. május 7., kedd 19.00

A Black Mambas egy kizárólag nőkből álló dél-afrikai félkatonai egység, amely az orvvadászat ellen küzd. Három fiatal, fekete nő hozta létre, ezzel egy kis zavart okozva a hagyományos társadalmi szerepekben. A csapat a Kruger Nemzeti Parkban szeretné felszámolni az illegális vadászatot, amely a férfiak által uralt terület és igen összetett, erős verseny. A dél-afrikai társadalomban ráadásul igen elterjedt és gyakori a nők elleni erőszak minden fajtája. A férfiak és a nők szembenállása tehát nagyon szimbolikus ebben az esetben. Nkateko (28), Qolile (27) és Naledi (19) a Black Mambas három tagja igen különböző személyiségek, azonban együtt kell harcolniuk egy olyan ügyért, amely túlmutat kezdeti motivációikon. Különleges és nem veszélytelen a missziójuk.

A film előtti bevezető ezúttal speciális lesz, mert felkészít arra is, hogy nem magyar nyelven nézzük Lena Karbe majd’ másfél órás filmjét.

Ajánlatunk


házastársi ping-pong Kapcsolatokról, viszonyokról, hazugságról és igazságról őszintén és cinkos humorral.

A Szép nyári nap című musical valamikor a hetvenes években játszódik Bácsszentmárián, egy olyan építőtáborban, amelyik közel van a jugoszláv határhoz.

Ajánló


Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!