Program


OMEGA: Égi vándor
8

OMEGA: Égi vándor

Egy fiatalember arra ébred egy reggelen, hogy ő nem e világi lény, visszavágyik és visszatér a csillagok közé, egy ismeretlen, titkokat rejtő, az idő és a tér relativitásában létező világba.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett rá. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: október 28. szombat, 19:00

OMEGA: Égi vándor - rockfantázia

Egy fiatalember arra ébred egy reggelen, hogy ő nem e világi lény, visszavágyik és visszatér a csillagok közé, egy ismeretlen, titkokat rejtő, az idő és a tér relativitásában létező világba.

Miközben feltárul előtte az új dimenzió, rádöbben, hogy e más szerkezetű világ ugyanazokat a problémákat hozza felszínre, mint a jól ismert földi lét. S miközben rejtélyes figurákkal, csábító nőalakokkal találkozik, visszatekint eredetére, ahol jól ismert dallamokkal üzen és hívogat a Föld. Vezetője a Látogató, a Fekete és Fehér Holló, akik konfliktusokba sodorják, lelkébe hatolnak, és végül megadják az enyhületet.

Ez az izgalmas, csillagközi utazás inkább rockfantázia, néhol táncjáték, mely az OMEGA-dalok bravúros zenéjére, újraértelmezésére épül, a történet a dalszövegek szerves összekapcsolódásából rajzolódik ki. Mindemellett tisztelgés a 60 esztendős zenekar már eltávozott és még köztünk lévő tagjai előtt.

Égi vándor: Havasi Tamás

Látogató: Szelle Dávid

Lány (Gyöngyhajú lány, Nyári éjek asszonya, Léna): Magashegyi Nóra

Fekete Holló: Kovács Ágnes Magdolna

Fehér Holló: Kárpáti Barbara

Apa, Király, I. Arcnélküli Főember: Koscsisák András

Testvér, Bolond, II. Arcnélküli Főember: Pintér Zoltán Dániel

Anya, III. Arcnélküli Főember: Horváth Eszter

A gyermek Égi vándor, Arcnélküli ember: Ruzsin Ákos

A gyermek Testvér, Arcnélküli ember: Mihalecz Balázs

 

Égi lányok, Alvilági lányok, Arcnélküli emberek, Falubeliek: Balázs Nikolett, Göde Izabella, Farkas Fruzsina, Takáts Boglárka, Sági Flóra, Horváth Vanda, Kutasi Zsanett Fanni, Kovács Zsófia, Baukó Csenge, Szalontai Borbála, Baukó Zengő, Pölczman Szofi

 

Angyalok, Alvilágiak, Falubeliek: Guba Ákos, Csabai Pál, Pintér László Marcell, Takács Márk Szebasztián, Pintér Zoltán Dániel

Arcnélküli emberek, Falubeliek: Mihalecz Balázs, Ruzsin Ákos, Patakos Emma, Kiss-Kocsis Manka

 

Falubeliek: Hargitai Zsófia, Király Emese Jázmin, Király Eszter Liliom, Nagy Bori, Topa Regina Csilla, Kajos Léna Sára

 

Jelmeztervező: Justin Júlia    

Koreográfus: Vári Bertalan

Korrepetitor: Regovics Zsuzsa    

Koreográfus asszisztens: Balázs Nikolett

A rendező munkatársai: Szücs Kitti, Balázs Nikolett, Göde Izabella

 

Színpadra alkalmazta és rendezte: Vándorfi László

 

Ajánlatunk


Face Team Univerzum – a 20 éves Face Team első egész estés színházi előadása. Las Vegas, Kína, Franciaország, Malajzia és Németország tündöklő színterei után most végre hazánk is színházi showt kap a 20 éves születésnapját ünneplő Face Team Akrobatikus Sportszínháztól!

A Recirquel az idei téli szezonban az évek óta telt házzal játszott Kristály felújított verziójával tér vissza. Az év végi ünnepek hangulatát idéző produkció varázsvilága felnőtteket és gyermekeket egyaránt vár a Millenáris Üvegcsarnokába, ahol a csillogó jégbe fagyott, bámulatos meseképek a közönség szeme láttára és közreműködésével kelnek életre.

A Magyar Állami Népi Együttes a szenteste napját, a karácsony vigíliáját, a várakozás örömét, izgalmát, csodáját bemutató produkciója valóságos, a népi hagyományból eredő játékokból, szokásokból, a kis Jézus születését üdvözlő keresztény tradícióból, valamint az e naphoz köthető mesés, csodás történetekből épül fel.

Ajánló


Majka lenyűgöző koncertélményt hoz 2024. március 23-án az MVM Dome-ba! (A jegyárak a jegyfogyás tükrében dinamikusan emelkedhetnek.)

40 évvel első szegedi előadása után visszatér az István, a király!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!