Program


Pápai Joci & Caramel - Acoustic
3

Pápai Joci & Caramel - Acoustic

Rendhagyó és egyedi koncertre kerül sor december 13-án a Nagytemplomi Adventi koncertek keretében.
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. december 13. hétfő, 19:00

Mondhatnánk akár, hogy SZTÁRRAL-SZTÁR2, hisz két olyan népszerű művész – Pápai Joci és Caramel - vállalkozott arra, hogy egy egyszeri alkalom erejéig egy koncerten belül mutatják meg akusztikus hangszerelésben külön-külön és együtt is azokat a dalaikat, amelyek a Nagytemplom szakrális terében felerősödve teszik még ünnepibbé teszik az adventi várakozás napjait mindazok számára, akik aznap este ezt a programot választják. 

Úgy gondoljuk a művészek eddigi pályafutásának ismertetése, népszerűségük okán nem kíván külön fejezetet ebben az invitálásban. 

Minden őket és zenét szerető emberben leképeződik, hogy így együtt még hatványozottabban árad szét zenéjük üzenete és velünk együtt szellemi izgalommal várja, hogy részese legyen ennek a rendkívüli csillagállásnak. 

Ajánlatunk


Ildikó kiváló szakpolitikus, aki komoly karrier előtt áll, amennyiben le tudja küzdeni egy apró hibáját: nem tud hazudni.

Boris Eifman / ifj. Johann Strauss A PYGMALION-HATÁS Balett két felvonásban

Ajánló


A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!