Program


Pedagógus Munkatársas - avagy konfliktusmegoldások humorral tanári szobán innen és túl

Pedagógus Munkatársas - avagy konfliktusmegoldások humorral tanári szobán innen és túl

Évnyitó vagy szülői értekezlet? Napközi ügyelet és portfólió készítés?
Mit tegyünk, ha a tanár kollégák játszmákba hajszolják egymást és visszaélnek a helyzetükkel? Mi történik, ha a megannyi dolgozat javítása vagy az iskolai kirándulás kihat a pedagógus magánéletére?
 több

Aktuális előadások



Mi a megoldás, ha egy rém ellenszenves szülővel vagy elkényeztetett gyerekkel kell harcolni a pedagógusnak a saját igazáéért? Mi történik, ha a szülők összevesznek a szülői értekezleten? Hova tűnt az osztálypénz? Mire jó vagy nem jó a KRÉTA?

Megannyi kérdés megválaszolásában és mindenki által ezerszer megélt helyzetek és megoldásaik tolmácsolásában a színészi improvizáció és munkahelyi konfliktusok megoldásában jártas mediátorok közös játéka segít.

Nincs pedagógus, aki egy-egy jelenetben nem ismer majd magára vagy kollégájára, és nincs szülő, aki ne élte volna át, hogy egy megszállott vagy kiégett pedagógussal kell harcolnia. És hát a diákokról nem is beszélve…

Motivációs, szórakoztató estünk parádés szereposztásban és a témát egyedi megközelítéssel, több generációt is megszólítva akár segítheti a nézőket egy, már régóta halogatott munkahelyi konfliktus békés megoldásában, vagy akár a maradás újjászületésében.

Szereplők: Pokorny Lia, Ábel Anita, Mészáros Máté

Játékmersterek és ötletgazdák: Gönczi Dorka és Varga Zsolt mediátorok

Az előadás 90 perc szünet nélkül.

Kapunyitás: 16:30

 

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!