Program


PénteK13 - Retro Videodisco és Rock&Roll party DJ Tóbiással - Sztárvendég: Vastag Tamás

PénteK13 - Retro Videodisco és Rock&Roll party DJ Tóbiással - Sztárvendég: Vastag Tamás

A programmal visszarepítjük a közönséget a DISCO aranykorába, főleg a ’70-’80-’90-es évek zenei világába. De a rock’n roll rajongók is számíthatnak talpalávalóra és a 2000-es évek legjobb tánczenéi is előkerülnek majd!

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: április 19. péntek, 19:30

2024.04.19. 19.30-22.30
PénteK13 – Retro VideoDisco és Rock &a Roll Party DJ Tóbiással
Sztárvendég: Vastag Tamás

A legendás DJ Tóbiás és a felejthetetlen disco slágerek megalapozzák a remek hangulatot, csak győzze a közönség követni a fergeteges ritmusokat! A sztárvendég ez alkalommal a Fonogram-díjas magyar énekes, színész, Vastag Tamás lesz, aki 2010-ben az X-Faktor című műsor révén vált országosan ismertté, és azóta is a zenei színpadok, TV műsorok közkedvelt előadója.

Helyszín:
Angyalföldi József Attila Művelődési Központ

Ajánlatunk


Egy vagyonos üzletember hirdetést ad fel: néhai üzlettársa fiát keresi, szeretné tisztességesen, rengeteg pénzzel megjutalmazni. Billy bejelentkezik, mint jogos örökös, azonban rá kell jönnie, hogy személyazonosságát nehezebb bizonyítani, mint hitte. Mert egyre több „Billy” érkezik a hirdetésre…

Ivan Menchell pergő, mély emberismeretről árulkodó vérbő komédiája sok-sok kacagás mellett megható, megrendítő pillanatokat kínál mindenkinek, aki valaha szeretett és szerették.

Ajánló


2024 március 17-én a Veszprém Arénában osztatlan közönségsiker által kísérve bemutatódott a hihetetlenül nagyszabású „SZÁLLJ FEL SZABAD MADÁR” koncertshow!

A Hagyományok Háza állandó táncház-sorozatának a Hagyományok Háza Átriuma ad otthont, minden szombaton 21 óra és hajnal 2 között. Szombat…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!