Program


Perselí

Perselí

Mexikó, Portugália és Skócia hangjai egyesülnek a Perselí trióban: Fuensanta énekel és nagybőgőzik, José Soares szaxofonozik, Alistair Payne pedig trombitál.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. december 21. szerda, 20:00

Perselí (MX/PT/SC)

Közreműködik:
Fuensanta - ének, nagybőgő
José Soares - altszaxofon
Alistair Payne - trombita

Nyugodt tempóban kibontakozó dalaikban levelek sarjadnak, virágok bontanak szirmot, és a szorongásmentes élet levegője érinti meg a hallgatót. Játékosságukat egy csipetnyi melankólia egyensúlyozza ki, energiájukon pedig csendes derű ragyog át. A Perselí a népzenéből és a természet, illetve az ember közvetlen környezetének hangpanorámájából egyaránt merít, de olyan improvizációkra is számíthatunk a koncert során, amelyek a modern kamaraegyüttesek stílusát idézik meg. A trió tagjai –  igazi alkotóközösségként – együtt komponálnak, egymás ötleteiből és különféle hatásokból elrugaszkodva hozzák létre személyes hangzásvilágukat. Zenei látókörük számos alkotóra kiterjed: Arvo Pärt, Morton Feldman, Björk, Radiohead, Chico Buarque, Fausto és Maurice Ravel csupán a jéghegy csúcsa. Mindhárman tisztelik a sebezhetőséget, érzékenyek a hangok iránt, és folyamatos felfedezésre törekednek – ennek jegyében kezdték meg a közös munkát 2018-ban, és jelentették meg első albumukat idén.

Az asztalfoglalás a jegyvásárlás során automatikusan megtörténik.
Páratlan számú ülőhely foglalásánál előfordulhat, hogy az asztalt meg kell osztania másokkal.
Vacsoravendégeinknek 19 órai érkezést javaslunk.
Az asztalfoglalásokat legkésőbb 20 óráig tudjuk fenntartani!

Ajánlatunk


..Némi EU-s támogatosítás, színház a záhníszben. Görbetükörerdő, disznógömb, telefonfül. Pár művészi vénával megáldott vendégmunkás, plusz egy talicska aprómajom. Vagyis lidérc. Lúdvérc. Osszátok be..

A világhírű francia mágus, Eric Lee először Budapesten.

Csak a szeretet: az egyetlen és ősi, időn és téren átívelő, mindannyiunkat összekötő energiáról beszél Magyarország első számú újcirkusz-társulata, a Recirquel új produkciója. A Vági Bence művészeti vezető rendezte Solus Amor a társulattal való többéves közös munka során megteremtett „cirque danse” nyelvén megszólaló monumentális előadás korunk természet és csoda iránti vágyódásából meríti erejét.

Ajánló


2024. április 27-én Fluor Tomi és Diaz a Budapest Sportarénában ünnepli meg a nagy szülinapot.

„Nem fiatalok. Nem szépek. Nem hibátlanok. De ma este színpadra lépnek, és le sem engedjük őket, míg nem marad –…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!