Program


Pintér Béla és Társulata: A Sehova Kapuja
6

Pintér Béla és Társulata: A Sehova Kapuja

Pintér Béla és Társulata: A Sehova Kapuja

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. június 23. péntek, 19:00

"Bizarr szekta közepén találjuk magunkat. Andrást maguk közé fogadják, megtisztul, új életet kezd. Közben a színen másik nyolc narancs és szürke színekben pompázó hittárs jelenik meg. A rendszerváltás óta gomba módra szaporodó kisegyházak kifigurázott rajza ez, csupa narancs, ikeás plasztik kiegészítőkkel, rengeteg villogóval, amerikai vendégpappal. Megtudjuk, hogy valójában nem is szektával van dolgunk, hanem a harmadik vonalas bibliaértelmezés egyetlen igaz útjával, rádásul a földet isten által küldött minibolygó becsapódása veszélyezteti. Kipusztul az emberiség, miként tették tízmillió évvel ezelőtt a dínók." (Kollányi Bence)

Díjak:
2000 – Budapest Főváros Díja: “A legjobb alternatív előadás”
2000 – 7. Alternatív Színházi Szemle: közönségdíj
2001 – Színikritikusok Díja, a legjobb független színházi előadás
2002 – Vidor Fesztivál DOTTORE Díj – A legjobb előadás
Brighella díj – A legjobb figura: Deák Tamás
Pantalone díj – A legjobb díszlet: Horgas Péter

Az előadás hossza: 100 perc, szünet nélkül
Korhatár: 14 év
Bemutató időpontja: 2000. december 12.

Ajánlatunk


Schiller szenvedélyektől szétrobbanó darabjában örök ellentétpárok csapnak össze: a kötelesség és a szabadság, a hatalomvágy és az erkölcsi tisztaság, a megfelelési kényszer és önmagunk vállalása, az önzés és a szerelem.

A Vízkereszt viharos tengerrel, hajótöréssel, gyásszal kezdődik, és három házassággal ér véget. A kettő között viharos szerelmek ütköznek, egy részük csaknem hajótöréssel végződik.

Akár egy Agatha Christie krimi a Sex és New York karaktereivel! A Liliom Produkció – Dámák a pakliban című új krimi-vígjátéka egy izgalmas, egész estés kikapcsolódást kínál a krimi és humor kedvelőinek.

Ajánló


2021. június 18-án Gaby Pepito vőlegényével, Brian Laundrie-val útra kelt, hogy valóra váltsák sokak elérhetetlen álmát, és világgá menjenek egy…

„A Feketeszárú cseresznye magja egy egészen jelentéktelen epizód. Egyetlen pezsgős éjszaka hangulata, amely sehogy sem akar elfakulni bennem.." - Hunyady…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!