Program


PULCINELLA ÉNEKE - Nizsai Dániel
5

PULCINELLA ÉNEKE - Nizsai Dániel

Pulcinella imádja az életet. Úgy, ahogy van. Már az is boldoggá teszi, ha énekelhet.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. július 13. szerda, 10:30

Pulcinella éneke

 

Pulcinella imádja az életet. Úgy, ahogy van. Már az is boldoggá teszi, ha énekelhet. De egy napon ebben mindenki megakadályozza. Csak akkor gyújthat új nótára, ha már sikerült legyőznie az oroszlánt, az ördögöt, a halált, sőt, talán önmagát is...Játékos és tréfás kalandjaihoz mindenkit társul hív háromtól kilencvenhárom éves korig.

Az előadás hossza 35 perc.

Ajánlatunk


Kukorica Jancsi és Iluska megindító szerelmi története, a csodás, magyar népmesei motívumokban bővelkedő daljáték, mely híven követi az eredeti művet - és amely több mint száz éve visszatérő sikerdarabja a hazai és határon túli színpadoknak -, negyven év után ismét látható lesz a Budapesti Operettszínházban.

A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

A Monte Cristo grófja egy igazi, nagy ívű, romantikus musical Dumas regénye alapján. Szerelem, intrika, bosszú, szenvedély Szomor György dalaival, Pozsgai Zsolt átdolgozásában. Emberi drámák, sorsok, a jó és a rossz megítélése, ami olykor nem is olyan egyszerű.

Ajánló


A musicalben árva gyerekek egy csapata kószál a háborús front kellős közepén. Egy békés hajlékra vágynak, ahová behúzódhatnak éjszakára. És…

Richard Wagner PARSIFAL Színpadszentelő ünnepi játék három felvonásban, német nyelven, magyar angol és német felirattal

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!