Program


Robert James Waller: A szív hídjai
4

Robert James Waller: A szív hídjai

1965. Egy amerikai kisváros. Egy nő, aki Olaszországból Amerikába költözött, hogy régi terveit feladva feleség és anya legyen egy farmon. Egy férfi, aki a National Geographic számára készít fényképeket a környék fedett hídjairól. Egy véletlen találkozás, amelyből megrendítő szerelem lesz.

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. július 3. vasárnap, 20:00

Sorsuk talán mindig is egymás felé tartott – ha nem is tudtak róla. Mindössze négy nap megváltoztathatja-e gyökeresen két ember életét? Lehetséges ez?

Robert James Waller nagy sikerű regényének (A Madison megye hídjai) filmváltozata – Meryl Streep és Clint Eastwood főszereplésével – meghódította az egész világot. A Magyarországon először bemutatott, felkavaró történetet Udvaros Dorottya és László Zsolt párosa teszi feledhetetlenné.

Az előadás hossza: 100 perc (egy részben).

Szereplők:
Udvaros Dorottya
László Zsolt
Járó Zsuzsa
Chován Gábor

Színpadra alkalmazta: Zöldi Gergely
Díszlet- és jelmeztervező: Zeke Edit
Zene: Vázsonyi János
Rendezőasszisztens: Jánoska Zsuzsa
Rendező: Novák Eszter
Producer: Orlai Tibor

Az Orlai Produkciós Iroda előadása.

Ajánlatunk


43. alkalommal rendezik meg áprilisban az Országos Táncháztalálkozó és Kirakodóvásárt, a Kárpát-medence legnagyobb élő népművészeti összművészeti eseményét.

Csak a szeretet: az egyetlen és ősi, időn és téren átívelő, mindannyiunkat összekötő energiáról beszél Magyarország első számú újcirkusz-társulata, a Recirquel új produkciója. A Vági Bence művészeti vezető rendezte Solus Amor a társulattal való többéves közös munka során megteremtett „cirque danse” nyelvén megszólaló monumentális előadás korunk természet és csoda iránti vágyódásából meríti erejét.

A belépőjegy tartalma a múzeum kiállításának megtekintését (végvári életpanoptikum, huszárbaba gyűjtemény, régi eszközök gyűjteménye, porcelánbaba gyűjtemény, csárda múzeum, lovas eszközök gyűjteménye...) állatudvar, nyuszisimogató, magában foglalja a mosdó használatát, játszótérét és a program leírásában szereplő összes szolgáltatást.

Ajánló


Vásároljon komplex élményt, tekintse át ajánlatainkat! Rendelje meg előre az ebéd- vagy vacsoramenüt, vagy válasszon étel- és ital vouchereink közül!

A „Csirbiri” koncerten a filmkoncert zenei anyagából hallható válogatás, amely csokorba fogja Halász Judit egyedülálló pályafutásának legnépszerűbb alkotásait.

1905. Elárverezik a párizsi Operaház teljes hajdani berendezéseit. Többek között egy csillárt, amely a kikiáltó szerint egy máig sem…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!