Program


Rock Bohócok
8

Rock Bohócok

A CommandARTe Társulat bemutatja új előadását, vendégművészek közreműködésével!
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. március 11. szombat, 19:00

Történetünk valahol a föld kipusztulása után pár száz évvel játszódik, de nincs olyan fejlett civilizáció, aki ezt pontosan ki tudná számolni.

Vannak a sziklaagyúak, akik csodával határos módon ezt túlélték és minden rendben is lenne, ha nem lennének mások is ezen a sivár, jobb napokat is látott bolygón. A „mások“ alatt, itt piros orrú, állandóan kiváncsi barátainkra gondolok, akik mégha jó szándékból is, de fenekestül felforgatják a közösség
életét.
Persze a kíváncsiság önmagában még nem veszedelmes...vagy mégis?

A Rock Bohócok egy olyan egészestés előadás, amiben a mozgásszínház és a cirkusz mellett fontos szerepet játszik a bohóc művészet. Az utóbbi években ugyanis, azt tapasztaltuk, hogy hiányszakma lett a bohóc Magyarországon, pedig most lenne rájuk a legnagyobb szükség.

A bohóc esendő örök optimizmusa, annak ártatlan lénye képes feloldani és helyre billenteni az elmúlt évek hangulatát, oldani a felgyülemlett feszültséget.

Az előadás műfaját tekintve újcirkusz, mely ötvözi a cirkusz, mozgásszínház és színészet elemeit.

Az előadást bohócok, artisták keltik életre.

Bohócok: Kőrösi Áron, Virga Tímea, Kroó Balázs, Egyed Brigitta
Artisták: Stián Dániel, Nagy Zsuzsanna, Peták Róbert, Mórocz Eszter

Előadás hossza: 75 perc  

Könnyed kikapcsolódás minden korosztály számára!

Ajánlatunk


Képesek-e arra a hangok, hogy megidézzék egy város látványát, hangulatát, az atmoszférát, amelyet a hely szelleme sugároz? Respighi Róma-triptichonja képes erre. A három szimfonikus költeményből kettőt hallunk ezen a koncerten.

Nagy siker Európában: Norvégiától Olaszországig, Portugáliától Bulgáriáig, a nagy szimfonikus zenekar, a Lords of the Sound végre Magyarországra érkezik a Hans Zimmer zenéje című nagyszabású műsorával. A Dűne, A Karib-tenger kalózai, Pókember 2, Sherlock Holmes, Madagaszkár, Csillagok között, A Da Vinci-kód, Pearl Harbor, Gladiátor, Mission Impossible, és a legendás Hans Zimmer sok más műve a híres Lords of The Sound szimfonikus zenekar előadásában!

Ajánló


A 2023|2024-es évad egy magyarországi bemutatóval indul, Tena Štivičić kortárs horvát drámaírónő 3tél című díjnyertes darabjával Alföldi Róbert rendezésében.

Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. De ha…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!