Program


Rodeó (Csortos)

Rodeó (Csortos)

A szegénysorsú, fiatal lány mindent elkövet, hogy bekerüljön az éjszakai illegális motorosok világába, akik vakmerő és bámulatos mutatványokat hajtanak végre. A zömmel férfiak uralta világba nemcsak lányként nehéz beilleszkedni, de folyamatos veszélyben is vannak az őket üldöző rendőrök miatt..

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. május 30. kedd, 16:00

Rodeo
francia dráma, 105 perc, 2022
francia nyelven, magyar felirattal

Rendező: Lola Quivoron
Szereplők: Julie Ledru, Yannis Lafki, Antonia Buresi, Cody Schroeder, Louis Sotton

Julia szenvedélyesen rajong a motorozásért. A szegénysorsú, fiatal lány mindent elkövet, hogy bekerüljön az éjszakai illegális motorosok világába, akik vakmerő és bámulatos mutatványokat hajtanak végre. A zömmel férfiak uralta világba nemcsak lányként nehéz beilleszkedni, de folyamatos veszélyben is vannak az őket üldöző rendőrök miatt, ráadásul Julia kapcsolatba kerül egy motoros bűnhálózattal is.

A Rodeó világpremierje a világ legrangosabb ’A’ kategóriás filmfesztiválján, Cannes-ban volt. Az alkotás a második legjelentősebb versenyprogramban, az Un Certain Regard szekcióban szerepelt, ahol a Jury Coup de Coeur-díjat nyerte el. Az alkotás bejárta a világ filmfesztiváljait, mások mellett Sevillában, Reykjavíkban, Torinóban is díjazták. A rendező Lola Quivoron zömmel amatőr színészeket választott filmjéhez, hogy a motorosok világát hitelesebben mutassa be. A főszereplő Julie Ledru sem színész, a motoros lányra az Instagramon talált rá a rendező.

Forgalmazó: Vertigo Média

Ajánlatunk


A fiatal amerikai orgonaművész, Bryan Anderson a Pennsylvania Államban megrendezett 2023-as Longwood Gardens Nemzetközi Orgonaverseny nagydíjasa. „Briliáns” és „első osztályú” - így méltatta játékát a kritika.

A Love Letters című kétszemélyes színdarab az amerikai szerző egyik leggyakrabban játszott műve, amely mosolyogtató és könnyfakasztó jeleneteivel a világ számos színházában aratott már hatalmas sikert.

Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

Ajánló


GYŐRI TÁNC- ÉS KÉPZŐMŰVÉSZETI ÁLTALÁNOS ISKOLA, SZAKGIMNÁZIUM ÉS KOLLÉGIUM KONCERTVIZSGA 2024

A világhírű lett mezzoszoprán, Elīna Garanča korunk egyik legkeresettebb operaénekese. Vokális teljesítményét és színészi alakításait Salzburgtól Bécsen és Párizson át…

Isten eljön hozzánk, mert nagyon sok mondanivalója van. Megosztja gondolatait az elmúlt néhány tízezer év történéseiről és tapasztalatairól, válaszol az…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!