Program


Rozmán Lajos – Gadó Gábor Quintet

Rozmán Lajos – Gadó Gábor Quintet

A klasszikus zene és a jazz határmezsgyéjének feltérképezése Rozmán Lajos és Gadó Gábor közös, sok évre visszanyúló ambíciója; az Opus Jazz Clubban adandó koncertjükön ez az ambíció és tapasztalat egyedi formában nyilatkozik majd meg.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. július 23. szombat, 20:00

Rozmán Lajos – Gadó Gábor Quintet

Közreműködik:
Rozmán Lajos - klarinétok
Gadó Gábor - gitár
Rákóczi Anna - fuvolák
Zétényi Tamás - cselló
Hock Ernő - nagybőgő

Gadó Gábor zenéje olyan határterület, amely a műfajok, megközelítések és a virtuozitás sokféleségét mutatja be: szabad játékba át-átcsapó kompozíciói, átiratai egyszerre képviselik a klasszikus (írott) zene maradandó minőségét és a spontaneitás erejét. Kompozíciók, amelyeket mintha abban a pillanatban találna ki, improvizációk, amelyek olyanok, mintha meg lennének komponálva… Kortárs zene ez a javából, amelyben Bach vagy Satie zenéi éppúgy az „itt és most” erejével, a ma hangján hatnak, mint a jazz elemei és az improvizáció varázsa.

Az asztalfoglalás a jegyvásárlás során automatikusan megtörténik.
Vacsoravendégeinknek 19 órai érkezést javaslunk.
Az asztalfoglalásokat legkésőbb 20 óráig tudjuk fenntartani!

Ajánlatunk


A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű túrák is elérhetőek. Jegyár: 9000 Ft Próbák ideje alatt a nézőtér nem látogatható. Előadások idején az épületlátogatás szünetel.

A 2023|2024-es évad egy magyarországi bemutatóval indul, Tena Štivičić kortárs horvát drámaírónő 3tél című díjnyertes darabjával Alföldi Róbert rendezésében.

1905. Elárverezik a párizsi Operaház teljes hajdani berendezéseit. Többek között egy csillárt, amely a kikiáltó szerint egy máig sem tisztázott baleset okozója volt. A baleset tetteseként az Operaház titokzatos Fantomját emlegették.

Ajánló


Előadás gyerekeknek, fölnőtteknek és gyermeklelkű felnőtteknek.

Évnyitó vagy szülői értekezlet? Napközi ügyelet és portfólió készítés? Mit tegyünk, ha a tanár kollégák játszmákba hajszolják egymást és visszaélnek…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!